Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Mart 2019 Çarşamba

Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi

Terminal Hd Film İzle Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi - Kurgu Gücü
Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi
Terminal filmi, güzel yıldız Margot Robbie'nin başrolünde oynadığı Harley Quinn'i aratmadığı bir gerilim filmidir. Peki Margot Robbie dışında Terminal oyuncuları kimler? Terminal filminin konusu nedir? Yönetmenliğini kim yapmıştır? Ne zaman vizyona girmiştir? Terminal Türkçe dublaj izle imkanıyla sunulan hd film izle kategorisinde yer alan yabancı filmlerden bir tanesidir. Şimdi gelin film incelemeleri adı altında Terminal filminin detaylarını inceleyelim.

Terminal Harley Quinn izle, 13 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girmiştir. Film tam 1 saat 30 dakika sürmektedir. Margot Robbie'nin gerçekten de Harley Quinn efsanesini aratmayan muhteşem gerilim filmlerinden bir tanesidir. Terminal filminin yönetmen koltuğunda Vaughn Stein oturuyor. Abd yapımı film olan Terminal, Margot Robbie'nin başrol oynadığı filmlerden bir tanesidir. Filmin senaryosunu yine yönetmenliğini de yapan Vaughn Stein kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Tom Ackerley, Sophia Kerr, Molly Hassell, Josey McNamara, David Barron ve son olarak filminde başrolü olan Margot Robbie üstlenmiştir.

Terminal Filmi Oyuncuları

Terminal filmi oyuncuları içinde Harley Quinn rolü ile tanıdığımız Margot Robbie filmde Annie rolünü canlandırmıştır. Bill rolünü Simon Pegg, Clinton / Mr. Franklyn rolünü Mike Myers, Vince rolünü Dexter Fletcher, Alfred rolünü Max Irons, Lenny rolünü Matthew Lewis, Chloe Merryweather rolünü Katarina Cas ve son olarak da Raymond rolünü Thomas Turgoose canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = 2019 Bilim Kurgu Filmleri X-Men: Dark Phoenix Film İncelemesi

Terminal Filmi Konusu

Terminal filmi konusundan kısaca bahsedecek olursak bir genç kadının intikam almak istemesini konu edinmiştir. Annie adından bir kadının, ölümcül bir hastalığın pençesinde olan bir öğretmenden alacağı intikamı konu edinmiş diyebiliriz. Film, gelişmekte olan fakat isimsiz bir şehrin karanlık bölgesinde geçiyor. Terminal filmi, oldukça tehlikeli bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, gizemli bir hademeyi, iki farklı hayat süren garson kızı ve ölümcül hastalıkla mücadele içinde olan bir öğretmeni konu alıyor.

İlklerde biraz anlam vermeyeceğiniz için sıkıcı gelse de mutlaka filmi izlemenizi tavsiye ederim. Bazılarınız sırf Margot Robbie oynuyor diye açtık ama 15 dakika izlemeden kapattık diyebilir. Bu nedenle kapatmayın sabırla izleyin. Gerçekten ilerleyen sahnelerde iyi ki izlemişim diyeceğinizden eminim. Sizlerde Terminal filmini izledikten sonra bizlere konumuz altında yorum yaparsanız seviniriz.

İlginizi Çekebilir = Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..