Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Mart 2019 Perşembe

Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio

Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio - Kurgu Gücü

Para Avcısı orijinal adıyla The Wolf of Wall Street oyuncuları kimler? Para Avcısı konusu nedir? Yönetmenliğini kim yapmıştır? Ne zaman vizyona girmiştir? IMDB puanı kaçtır? Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio'nun başrollerini paylaştığı Para Avcısı filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemeleri adı altında ele aldık..



Para Avcısı, 7 Şubat 2014 tarihinde vizyona giren 8.2 IMDB puanına sahip suç ve dram türünde yer alan yabancı filmlerden bir tanesidir. Başrollerinde Margot Robbie ( Namı diğer Harley Quinn ) ve Leonardo DiCaprio'nun yer aldığı Para Avcısı izle filminin yönetmen koltuğunda ise Martin Scorsese oturmuştur. 2 saat 59 dakikalık filmin senaryosunu Terence Winter kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Joey McFarland, Emma Tillinger Koskoff, Riza Aziz, başrolünde de yer alan Leonardo DiCaprio ve yönetmenliğini de yapan Martin Scorsese birlikte üstlenmişlerdir.



Para Avcısı Oyuncuları
Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio - Kurgu Gücü
Para Avcısı oyuncuları içinde başrolde en olup en dikkat çeken iki oyuncu yer alıyor. Biri Jordan Belfort rolünü canlandıran Leonardo DiCaprio diğer ise Naomi Lapaglia rolünü canlandıran Margot Robbie oluyor. Bu iki dışında Donnie Azoff rolünü Jonah Hill, Mark Hanna rolünü Matthew McConaughey, Patrick Denham rolünü Kyle Chandler, Max Belfort rolünü Rob Reiner, Manny Riskin rolünü Jon Fayreau ve son olarak Brad rolünü ise The Walking Dead dizisinden de tanıdığımız Jon Bernthal canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Terminator 6 Reboot Film İzle: 2019'un Heyecanla Beklenen Bilim Kurgu Filmi

Para Avcısı Konusu
Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio - Kurgu Gücü
Para Avcısı konusuna gelecek olursak; Jordan Belfort ( Leonardo DiCaprio ) daha 24 yaşında ama oldukça hırslı bir kişiliğe sahiptir. Para kazanıp zengin olmak en büyük tutkusudur. Bunun için ilk olarak Wall Street borsasında komisyoncu olarak başlar. Bir zaman sonra ise Stratton Oakmont adına sahip bir yatırımcı şirketinde zengin olmak için her şeyi ama her şeyi yapmaya hazır bir CEO konumuna kadar yükselir. O zamanlar 90'lı senelerinin en hızlı zamanlarıdır. Borsa işinde her şey olabilmektedir ve Belfort bir çok yatırımcıyı da çok kısa bir zaman içinde aldatmış ve adeta para sayma makinesi gibi para içinde yüzmeye başlamış aynı zamanda da resmen deli gibi bir para harcama lüksü içine de girmiştir. Belfort, bir gün içerisinde hesapları 1 milyon dolar gibi bir miktar kadar doldurabilir fakat dolan bu kasayı bir gece harcayabilecek hıza da sahiptir. Belfort'un her ne kadar profesyonel bir hayatı olsa da bunların yanı sıra fahişeler, pahalı lüks fanteziler ve uyuşturucu gibi şeylerle de oldukça haşır neşirdir. Belfort'un her şeyi abartılı bir şekilde yapması belki de onu bir çöküşün içine sokacaktır.



Film ailecek izlenecek bir film değildir. Çünkü içerisinde cinsel içerikli oldukça fazla sahne bulunmaktadır. Keyifli mi evet keyifle izlenebilecek bir filmdir fakat kötü alışkanlıkların insanın başına neler getirebileceğini de oldukça iyi açıklamaktadır. Uyuşturucu gibi şeylerin kullanılmasını uygun görmüyor ve sizleri ölüme süreklediğini bilmenizi isteyerek filmdeki sahnelerden özenip bu tarz şeyler içine girmemenizi tavsiye ediyoruz. Hayatınızın ve sağlığınızın her şeyden daha değerli olduğunu unutmayın. Para kazanma hırsı sizleri aldatmaca, yalan ve kötü bir sürü alışkanlıklara yönlendirir. Bu konu da dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Para Avcısı filmi hakkındaki görüşlerinizi konu altında yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi

1 yorum:

  1. Para avcısı filmini sırf Margot Robbie var diye izledim. Kadına bayılıyorum abi gerçekten çok güzel biri ve harley quinn rolünde de muhteşem zaten

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..