Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Şubat 2019 Pazar

Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması

Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması - Kurgu Gücü
Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması
Morgan film izle, yönetmen koltuğunda Luke Scott'un oturduğu bilim kurgu filmleri türünde yer alan yabancı hd film izle kategorisinin Abd yapımı 2016 filmdir. Başrolünde Anya Taylor-Joy'un oynadığı Morgan, 1 saat 32 dakika gibi bir süreye sahiptir. Yapay zeka teknolojisinin oldukça iyi işlendi bir film olmasıyla da oldukça dikkat çekecek filmlerden bir tanesidir.

Morgan, bilim kurgu türünün yanı sıra gerilim ve korku türlerini de içinde barındırıyor. Senaryosunu Seth W. Owen'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Mark Huffam, Ridley Scott ve Michael Schaefer üstlenmiştir. Film hakkında kimileri filmin yavaş ilerliyor olması vasatlık olarak görülse de boş zamanlarda izlenebilecek bir film olduğu söyleniyor. Ayrıca filmin ikincisinin de birincisi gibi olacaksa çekilmemesi daha iyi diyen izleyiciler olduğunu da söylemek mümkündür.

Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması


Morgan Oyuncuları

Lee Weathers rolünde Kate Mara, Morgan rolünde Anya Taylor-Joy, Simon Ziegler rolünde Toby Jones, Amy rolünde Rose Leslie, Alan Shapiro rolünde Paul Giamatti, Skip rolünde Boyd Holbrook, Dr. Lui Cheng rolünde Michelle Yeoh ve son olarak Kathy rolünde ise Jennifer Jason Leigh yer alıyor.


Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması - Kurgu Gücü
Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması

Morgan Film Konusu

Morgan izle konusunda ve genel yapısında bahsedecek olursak, film 8 Milyon dolar bütçe ile çekilmiştir. Film Birleşik Krallık, County Down ve Northern İrlanda'da çekilmiştir. Filmin konusuna gelecek olursak, oldukça çok büyük bir teknoloji şirketinin çok uzun senelerce yapay zeka teknolojisi ve devamında ise robot çalışmaları yapmaktadır. Bu büyük emek ve çabalarının karşılığı Morgan adında bir yapay zeka geliştirmeyi başararak alırlar. Tabi yönetimin en başında yer alan kişi yarattıkları Morgan yani yapay zekanın oldukça saldırgan tavırlar sergilemesi ve değişime uğramasından dolayı öldürülüp yok edilmesi kararı vermesi gerekecektir. Morgan'ın öldürülmesi planlanırken durumlar çok farklı gelişir. Morgan ne için kullanılmaktadır ve tam olarak ne olduğu araştırılmaktadır.

Morgan, biraz sıkıcı anları olsa da yeri geldiğinde oldukça kaliteli sahnelerin de olduğunu söyleyebiliriz. IMDb puanı olarak 5.8 puan verilen 2016 filmlerinden bir tanesidir. Morgan 2 filminin çekileceğini düşündüren bir son olduğunu görebiliriz. Film hakkında yapılan yorumlar arasında ilk başlarda beğendiklerini ama sona doğru bozduklarını da söyleyen varken filmin başından sonuna kadar harika olacağını da söyleyen var. Açıkçası bende filmin izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra filmi ilginç bulanların da olduğu gibi film hakkında yapılan yorumlarda oyuncuların yaptığı oyunculuk da oldukça çok beğenilmiş gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir = TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..