Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Temmuz 2019 Çarşamba

Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri

Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü
Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri

Ölümcül Labirent oyuncuları kimler? Ölümcül Labirent konusu nedir? yönetmeni kimdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Ölümcül Labirent orijinal adıyla Escape Room, korku filmleri ve gerilim türünü işlemiş hd film izle olarak bizlere sunulan 2019 filmlerinden bir tanesidir. Ölümcül Labirent hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında inceleyeceğiz...



2019 filmlerinden bir tanesi olan Ölümcül Labirent, 2019'un ilk ayının sonundan yani 31 Ocak 2019 tarihinde vizyona girdi. Ölümcül Labirent filminin yönetmen koltuğunda Adam Robitel oturmuştur. Abd ve Güney Afrika'da çekilen Ölümcül Labirent filminin senaryosunu Bragi Schut ile Maria Melnik birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Donovan Roberts-Baxter, Ori Marmur ve Neal H. Moritz üstlenmiştir.



Ölümcül Labirent Oyuncuları

Ölümcül Labirent oyuncuları kimler ve hangi rollerde yer almışlar onlardan sizlere kısaca bahsedelim. Zoey Davis rolünü Russell McKenzie, Ben Miller rolünü Logan Miller, Amanda Harper rolünü Deborah Ann Woll, Jason Walker rolünü Jay Ellis, Mike Nolan rolünü Tyler Labine, Danny Khan rolünü Nik Dodani, Games MAster WooTan Yu tolünü Yorick Van Wageningen ve son olarak Allison rolünü ise Jessica Sutton canlandırmaktadır.

İlginizi Çekebilir = IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta

Ölümcül Labirent Konusu

Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü
Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri
Ölümcül Labirent konusundan kısaca bahsedecek olursak, bir odaya hapsolmuş 6 yabancı kişinin o kaçış odasından kurtulmaya çalışmasını konu edinmiştir. 6 farklı kişinin hayatları bir anda aynı noktada kendilerine verilen mektup sonrasında kesişir ve artık yaşadıkları hayatlarından bambaşka bir hal alırlar. Hiçbiri birbirini daha önce görmemiş ve tanımayan 6 kişiye gönderilen kaçış odası bileti ve bu giriş bileti sonucunda odadan çıkmayı başaran kişiye büyük ödül olduğu yazmaktadır. Eğer ki girdikleri bu kaçık odasından kurtulmayı başaran bir kişi olursa tam tamına 1 Milyon dolar ödülü almaya hak kazanacaktır. Tabi işin içinde ödül olunca birbirini tanımayan 6 yabancı bu fırsatı kaçırmak gibi bir niyet içinde değildirler.



Oyun, 6 yabancının Ölümcül Labirent içerisinde bir araya gelmesi üzerine başlar. İlk amaç kaçış odasından çıkmak için bu 6 kişi odada yer alan ipuçlarını bulmak zorundadır. Tabi sadece ipucuyla kalsa iyi ama ipuçlarını ararlarken odanın içerisi iyice ısınmaya başlamaktadır. Ekip her ne kadar zorlansa da bu kendilerini yakıp kavuracak olan bu sıcak odadan ipucunu bularak kurtulmayı başarırlar. Fakat bu daha başlangıçtır. Ekip bir anda kendilerini başka bölümde bulur. Her etabın sonrasında bir etap daha çıkmaktadır ve bu etaplar gittikçe de zorlaşmaktadır. Ta ki Ölümcül Labirent içinden bir kişi çıkana kadar etaplar devam edecektir. İşte birbirini tanımayan 6 yabancı bu Ölümcül Labirent izle içerisinde kurtulmak için akıllarını oldukça iyi kullanmak zorundadırlar. Bakalım bu ekip labirent içerisinde kurtulmayı başarabilecek mi?

İlginizi Çekebilir = At First Light Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Gerçekten sizleri gerim gerim gerecek olan Ölümcül Labirent, mutlaka izlenmesi gereken bir filmdir. Ölümcül Labirent Türkçe dublaj izle olarak filmin sinema çekimi bir çok yerde yayınlanmış olsa da pek iyi görüntü olmadığı için altyazı izlemenizi tavsiye ederim. Sizlerde filmi izledikten sonra hakkında fikirlerinizi konumuzun altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlgili Konular

1 yorum:

  1. Tavsiye edeceğim filmlerden bir tanesi mutlaka izleyin

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..