Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Temmuz 2019 Çarşamba

Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Orijinal adı Liu Lang Di Qiu olan The Wandering Earth , Çin yapımı bilim kurgu filmleri arasında yer alan yabancı filmlerden bir tanesidir. Peki Liu Lang Di Qiu konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir, film izlemeye değer mi, aldığı IMDb puanını gerçekten hak ediyor mu? İşte Liu Lang Di Qiu filmi hakkında tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında ele aldık..



1 Şubat 2019 tarihinde vizyona giren Liu Lang Di Qiu, izleyenler tarafından oldukça beğenilen yabancı filmler kategorisinde yer alan 2019 bilim kurgu filmleri türünü barındıran Çin yapımı bir filmdir. Filmin yönetmen koltuğunda Frant Gwo otururken senaryosunu ise Gong Geer, Yang Zhixue, Junce Ye, Yan Dongxu ve yine yönetmen koltuğunda da boy gösteren Frant Gwo birlikte kaleme almıştır. Aldığı IMDb puanı 7.2 olarak belirtiliyor. Peki bu puanı hak eden bir filmi mi diye merak ediyorsanız bir çok film izleyenin beğendiği beyazperdenin izlenmeye değer Çin filmlerinden bir tanesi olduğu söyleyebiliriz. Film 48,000,000 bütçe ile çekilmiştir.



Liu Lang Di Qiu Oyuncuları

Sıra geldi Liu Lang Di Qiu oyuncuları kimler olduğuna.. Liu Qi rolünü Chuxiao Qu, Wang Lei rolünü Guangjie Li, Liu Peiqiang rolünü Jing Wu, Han Ziang rolünü Man-Tat Ng, Han Duoduo rolünü Jin Mai Jaho, Tim rolünü Mike Kai Sui, Zhang Xiaoqiang rolünü Hongchen Li, Zhou Qian rolünü Jingjing Qu, Li Yiyi rolünü Yichi Zhang, He Lianke rolünü Haoyu Yang, Zhao Zhigang rolünü Zhigang Jiang, Huang Ming rolünü Huan Zhang, Yi Ge rolünü Jiayin Lei, Makalov rolünü Arkadiy Sharogradskiy, Er Shu rolünü Hao Ning ve son olarak Yang Jie aka Liuzi rolünü Yi Yang canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Bilim Kurgu Filmleri Gelecekte Yaşanacak Şeylere İşaret Mi ?

Liu Lang Di Qiu Konusu

Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri
Liu Lang Di Qiu konusu ne diye merak edenler içinde kısaca ondan bahsedelim. Güneş tamamen parlayıp her yer kızıla döneceği zamanlara yakındır. İnsanlar bu konuda oldukça endişe içindedir. Çok kısa bir zaman zarfı içinde uzay istasyonları yapmak ya da insanları başka bir gezegene taşımak oldukça zordur. Tabi işin içinde geçmişten örnek alan bilim insanlarının aklına bir fikir gelmiştir. Dünyanın en önemli noktalarına füzyon enerjisiyle çalışabilecek iticiler yerleştirilmiştir. Bu sayede Alfa Centauri sistemine doğru tam tamına 2500 senelik bir yolculuğa doğru adım atılmıştır.



Liu Lang Di Qiu Film Eleştirisi/Yorumu

Film hakkında kendi fikirlerimi söyleyecek olursak, bilim kurgu filmlerinin gerçekten büyük zevkle izlerim fakat Çin, Kore gibi yapımların filmlerine pek ısınan bir insan değilimdir. Tabi ön yargıyı pek sevmediğim için her Çin filmine de olumsuz yorum yapmamak adına izlemeyi tercih ederim. En azından belli bir süresini. Bu filmde de bilim kurgu filmleri türünde olmasından dolayı izlemeyi tercih ettim. Filmin Türkçe dublaj film izle seçeneği olmadığı için Türkçe altyazı olarak izledim ve ön yargılı davranmamış olduğum için mutlu oldum. Çünkü filmin aldığı IMDb puanını hak edecek kalitede bir film olduğunu gördüm. Sizlere de Liu Lang Di Qiu film izle desek yanlış olmayacaktır.

İlgili Konular
1- Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı
2- Çinli Üretici Vivo, Z3'ün Fiyat ve Özelliklerini Resmen Tanıttı
3- Ata Demirer'in Hedefim Sensin Film Fragmanı Tanıtıma Sunuldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..