Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Mart 2019 Çarşamba

Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri
Ölümcül Makineler orijinal adıyla Mortal Engines, konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Yönetmeni kimdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Bilim kurgu filmleri türünde yer alan yabancı filmler kategorisinde bulunan hd film izle imkanıyla izleme imkanı sunulan Ölümcül Makineler Türkçe dublaj izle hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında ele alacağız.


Ölümcül Makineler, 6 Aralık 2018 tarihinde vizyona girmiş 2 saat 8 dakikalık bir süreye sahip 2018 bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Yönetmen koltuğunda Christian Rivers'ın oturduğu film Abd ve Yeni Zelanda yapımı bir filmdir. Filmin başrolleri arasında ise muhteşem güzel İzlandalı oyuncu Hera Hilmar yer alıyor. Ölümcül Makineler, bilim kurgu filmleri türü dışında aksiyon ve macera türlerini de oldukça iyi işlemiş diyebiliriz. Filmin senaryosunu ise Peter Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Deborah Forte, Peter Jackson, Zane Weiner, Fran Walsh ve Amanda Walker birlikte üstlenmiştir.


Ölümcül Makineler Oyuncuları

Özellikle başroldeki Hester ve Katharine gibi güzel yıldızların gerçek isimleri oldukça merak edilmiştir. Hester Shaw rolünü Hera Hilmar, Tom Natswortht rolünü Robert Sheehan, Thaddeus Valentine rolünü Hugo Weaving, Anna Fang rolünü Jihae, Bevis Pod rolünü Ronan Raftery, Katharine Valentine rolünü Leila George, Magnus Crome rolünü Patrick Malahide ve son olarak Shrike rolünü ise Stephen Lang canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Asla Yaşlanma - Never Grow Old Konusu, Oyuncuları: 2019 Vizyon Filmleri

Ölümcül Makineler Konusu

Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri
Ölümcül Makineler konusuna gelecek olursak, küçük bir kızın büyüyüp annesini öldüren kişiden intikam almak için beslediği öfkeyi ele alırken bunun yanında daha bir sürü konuyu ele almıştır. Dünya, büyük bir yok oluşun ardından yeni bir düzen kurmaya çalışan insanları hikayesini konu almıştır. Büyük bir felaket yaşanmıştır ve medeniyet artık yok olmuştur. Eskisin gibi hiçbir şey yoktur ve artık insanları yaşamak adına yeni bir yaşam biçimi geliştirmişlerdir. Yeryüzünde hareket halinde olan büyük şehirler, dünya üzerinde dolaşıp kendilerinden küçük kasabaları yağmalayıp bütün birikimlerini alıp insanları ise köle gibi çalıştırmaktadırlar. Tom Natsworthy, annesi ve babasını kaybetmiş Londra ülkesinin alt sınıfından biridir.

Günlerden bir gün Londra, ufak bir kasabaya yağmalamak için yola koyulur. Kasabayı ele geçirip bütün eşyaları yağmalayıp içinde bulunan insanları ise köle gibi çalıştırmak için kontrol altına almaktadır. Tabi aralarında kin ve nefretle beslenmiş bir kız vardır. Bu kız annesini öldüren adamı öldürmek için an kollamaktadır. Hester Shaw, tam bu adamın yanına yaklaşır ve sakladığı bıçağı bir defa saplar. Tam ikinciyi saplayacakken araya Tom Natsworthy girer ve Hester kaçmaya başlar. Tom da Hester'ın peşine düşer. Hester Shaw kaçacak bir yer bulur ve atlayarak kaçar. Tom ise bıçaklanan adama Hester'ın kaçtığını ve sizin hakkınızda bazı şeyler söyledi diyerek belirtir. Bunu duyan Thaddeus, Tom'a acımaz ve onu da Hester'ın atlayıp düştüğü yerden aşağıya doğru iter. İşte bütün olan bundan sonra başlar ve Tom ile Hester farklı insanlar olsalar da bir olurlar ve olması gereken düzeni sağlamak adına bir savaşın içine girerler.

İlginizi Çekebilir = Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi

Açıkçası oldukça çok beğendim filmi. Efektleri ile gerçekten büyüleyici sahneler ortaya çıkartan Ölümcül Makineler, konusu ile de oldukça etkileyici bir film olmuş diyebiliriz. Bu tarz sürükleyici filmleri oldukça çok seven biri olarak 10 üzerinden 9 verebileceğim filmlerden bir tanesi diyebilirim. Sizlerde fikir ve görüşlerinizi yorum olarak bu konu altında belirtebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ölümcül Makineler gerçekten izlenmeye değer efsane filmlerden bir tanesi..

    YanıtlaSil
  2. Ölümcüm Makineler türkçe dublaj olarak izledim ama altyazı izlemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..