Asla Yaşlanma - Never Grow Old Konusu, Oyuncuları: 2019 Vizyon Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Mart 2019 Pazartesi

Asla Yaşlanma - Never Grow Old Konusu, Oyuncuları: 2019 Vizyon Filmleri

Asla Yaşlanma - Never Grow Old Konusu, Oyuncuları: 2019 Vizyon Filmleri - Kurgu Gücü

Asla Yaşlanma - Never Grow Old Konusu, Oyuncuları: 2019 Vizyon Filmleri

Asla Yaşlanma orijinal adıyla Never Grow Old konusu nedir? Asla Yaşlanma oyuncuları kimlerdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Yönetmeni kimdir? Yabancı filmler kategorisinde yer alan aksiyon filmleri türünü barındıran 2019 filmlerinden olan Asla Yaşlanma hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık.


Asla Yaşlanma, 21 Mart 2019 da vizyona girmiş bir film olup tam tamına 1 saat 40 dakikalık bir aksiyon serüveni yaşatıyor. İMDB puanı 5.5 olarak belirlenen Asla Yaşlanma Abd yapımı bir filmdir. Asla Yaşlanma Türkçe dublaj izle olarak henüz ülkemizde yayınlanmamış olsa da altyazı seçeneği ile hd film izle imkanı bulabiliyorsunuz. Yönetmen koltuğunda Ivan Kavanagh oturduğu Asla Yaşlanma filminin oyuncuları arasında Emile Hirsch ve John Cusack yer alıyor.



Asla Yaşlanma Oyuncuları

Asla Yaşlanma oyuncuları içinde Emile Hirsch, John Cusack, Antonia Campbell, Deborah François, Liz McMullen, Paul Ronan gibi oyuncular yer almaktadır.


Asla Yaşlanma Konusu

Asla Yaşlanma - Never Grow Old Konusu, Oyuncuları: 2019 Vizyon Filmleri - Kurgu Gücü
Asla Yaşlanma konusuna gelecek olursak, Patrick adında bir adam İrlanda'dan Amerika'ya gelmiş ve artık vahşi bir kasabada evlenip kendine yepyeni bir hayat kurmuş marangoz ve cenazeci olarak bilinmektedir. Vahşi bir kasaba olmasından dolayı Patrick artık eşi ve 2 tane çocuğu ile kasabanın vahşi hayatına ayak uydurmaya çalışmaktadır. Tabi işin bir de farklı ülke boyutu vardır. Çünkü Patrick, İrlandalı olduğu için kasabada herkes tarafından kendini dışlanmış olmaktan alıkoyamaz. İşin bir de bela kısmı var.. Kasabanın büyük sorunlarından bir tanesi de oldukça aşırı dinci olan peder ve onun yandaşlarının bela sorunudur.


Peder aşırı dinci biri olduğu için kasaba içerisinde fuhuş, kumar ve alkolü yasaklamış tam bir diktatör havası ile kasabayı idare ediyordur. Fakat işin daha farklı boyutu da Dutch Albert ve iki belalı arkadaşının o kasabadan geçerken orada kalmaya karar vermeleri üzerine kasaba halkının başı daha çok belaya girer. Nedeni ise Peder'in diktatör tavrını bir fırsat bilerek yasak kıldığı bürün her şeyi canlandırmaya başlar. Dutch, kasaba halkına kötülük getirmenin yanı sıra bir da öldürmek istediği kişiyi ve bunun yanı sıra kasabayı tamamen kendi çıkarları doğrultusunda hareket ettirmeye başlamıştır. Patrick, her ne kadar ailesini korumak için Dutch ile dost olduğunu söylemek zorunda kalmış olsa da artık kasabaya yapılan bu kötülükler karşısında dayanamaz ve Dutch'a bu nedenle dost olmadığını söyler. Tabi belalı Dutch'a karşı bilinçsiz ve düşünmeden sergilediği bu tavır sonucunda Patrick bu hareketin sonucunun çok kötü olacağını çok geç anlamıştır.

Sıradan bir konusu var evet ama ilgi çekici sahnelerinin de olduğunu söylemek mümkün. Asla Yaşlanma Türkçe dublaj izle filmi aksiyon filmleri türünde olduğunu filmin içinde yaşattıkları aksiyon ve gerilim ile gayet belli ediyor. İzlemesem bir şey kaybeder miyim diye soracak olursanız; Elbettee kaybetmezsiniz. O kadar da şahane bir film olduğunu söylemek kendi fikrimce doğru olmayacaktır. Yine de boş zamanınızı değerlendirmek ya da izleyecek bir film bulamayanlar için izlenebilecek filmlerden bir tanesi.

İlginizi Çekebilir
1- Dev Avcısı Konusu, Oyuncuları: 2018 Vizyon Filmleri İncelemesi
2- Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio
3- Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi

1 yorum:

  1. Harley Quinn27.03.2019 18:37

    Asla Yaşlanma eski tarihlerde bir kasabada geçiyor ve oldukça kaliteli bir film fakat Türkçe dublaj olmaması sıkıntı..

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..