Fırtına Anı Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Gerilim Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Nisan 2019 Çarşamba

Fırtına Anı Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Gerilim Filmleri

Fırtına Anı Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Gerilim Filmleri - Kurgu Gücü

Orijinal adıyla Durante La Tormenta olan Fırtına Anı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir, senaryosunu kim yazmıştır, hangi ülkenin yapımı bir filmdir? İşte konumuzda sizler için Fırtına Anı adlı film hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında ele aldık.



Fırtına Anı, 30 Kasım 2018 tarihinde vizyona giren 2018 gerilim filmlerinden bir tanesidir. Gerilimin yanı sıra içinde bilim kurgu filmleri türünü de barındırdığını söylemek mümkündür. Yönetmen koltuğunda Oriol Paulo'nun oturduğu Fırtına Anı, İspanya yapımı bir filmdir. Filmin senaryosunu ise yine yönetmen koltuğunda yer alan Oriol Paulo ile Lara Sendim birlikte kalem almıştır. Yapımcılığını ise Mercedes Gamero, Eneko Lizarraga ve Mikel Lejarza birlikte üstlenmiştir.



Fırtına Anı Oyuncuları

Fırtına Anı oyuncuları kimler olduğu da oldukça merak edilen sorulardan bir tanesi. İspanya dizileri içinde oldukça ilgi çeken dizilerden bir tanesi olan La Casa De Papel adlı dizide de yer alan Alvaro Morte bu film de David Ortiz karakterini canlandırmıştır. Asıl başrol Vera Roy rolünü Adriana Ugarte, Inspector Leyra rolünü Chino Darin, Angel Prieto rolünü Javier Gutierrez, Clara Medina rolünü Nora Navas, Aitor Medina rolünü Miquel Fernandez, Hilda Weiss rolünü Clara Segura, Doctor Fell rolünü Francess Orella, Maria Lasarte rolünü Mima Riera, Ursula rolünü Aina Clotet, Roman rolünü Albert Perez, Nico Lasarte rolünü Julio Bohigas, Incspectora Dimas rolünü Ana Wagener, Monica rolünü Silvia Alonso ve son olarak Dra. Sardon rolünü ise Belen Rueda canlandırmıştır. Yani Fırtına Anı filminin oyuncu kadrosu oldukça geniş demek mümkün olacaktır.

İlginizi Çekebilir = Film İzleme Siteleri: Hangi Sitelerden Türkçe Dublaj Film İzleyebilirim

Fırtına Anı Konusu
Fırtına Anı Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Gerilim Filmleri - Kurgu Gücü
Fırtına Anı konusu ne olduğu da tabi ki merak edilenler arasında yer alıyor. Filmi izleyen biri olarak kısaca açıklayacak olursak, geçmiş yaşanan bir olayın günümüzden bir fırtına ile televizyon ve kamera ile geçmişe bağlanılarak olayın seyrinin değişmesi ve bunun sonucunda da geleceğin bir anda değişmesini ve bu değişim sonucunda da başrolde yer alan Vera Roy adlı kadının kızının hiç doğmamış olması ve geçmişte yaptığı o değişim yüzünden bunun sebep olduğunu düşünerek olayları çözmeye çalışacaktır ki o sırada geçmişte yaşanılan cinayetin ve eşinin ( David Ortiz ) gerçek yüzünü görmüş olacak.. Konuyu daha detaylandıracak olursak,


Filmin en başında 9 Kasım 1989 senesinde bir fırtına çıkar. Bir kamera ile şarkı söylerken kendini videoya çeken 12 yaşındaki bir çocuk annesinin ben işe gidiyorum oğlum demesiyle video çekiyordum anne videomu bozdun der. Annesi çocuğunu öper ve kasetimi doldurdun mu diye sorar.. Nico doldurduğunu söyler. Her neyse annesi arabasına atlar ve işin yolunu tutarken fırtına çıkmıştır. Fırtına nedeniyle 12 yaşındaki Nico camdan dışarı bakar ve karşı komşusu olan Hilda Weiss'in evinde bağrışma sesleri duyar. Meraklı çocuğumuz bunun üzerine Hilda Weiss'in evine gizlice girer ve yerde Hilda Weiss'in ölmüş halini bulur. Tam evden çıkmak isterken Hilda Weiss'i öldüren eşi Nico'yu görür ve peşine düşer. Nico evden büyük bir hızla koşarken yola aniden çıkar ve bir araba çarparak Nico'nun ölümüne sebep olur. Tabi olay burada bitmiyor. Asıl olay bundan sonra başlıyor.

İlginizi Çekebilir = Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Nico'nun ölümünden sonra 25 yıl geçmiştir ve Vera Roy, eşi David Ortiz ve kızı ile birlikte Nico'nun evlerine taşınırlar. Her neyse Vera yeni taşındıkları için evi düzenlerken filmin en başında Nico'nun gitar çalarken çektiği kaseti bulur. Vera, Nico'nun öldüğünü zaten haberlerden bilmektedir fakat fırtınanın sebep olduğu bir olaydan ötürü o kasette yer alan video sayesinde Vera, Nico ile iletişime geçmeyi başarır ve o evden ne olursa olsun çıkmaması gerektiğini çıkarsa öleceğini söyler ve buna ek olarak da evden çıkmazsan yarın okulunda yıldırım düşecek doğru söyleyip söylemediğimi o zaman anlarsın der ve kamera bağlantısı fırtının durması üzerin kopar. İşte Vera Roy'un geçmişte yaptığı bu olay tüm hayatını altüst eder. Vera işi çözmeye çalışacak ve eski hayatını geri kazanıp kızına kavuşmak için muhteşem gerilim dolu bir yola girecektir. Gerçekten Fırtına Anı adını film hak etmiş diyebiliriz.


Fırtına Anı filmini izlerken gerçekten hiç sıkılmadığımı hatta tuvaletim gelmesine rağmen durdurup gitmeye bile imkan sunmadım diyebiliriz. Gerçekten merak ettiren bir film ve gizemlerle dolu. İnsana acaba bu mu yaptı, yoksa şöyle mi oldu diye sorular sordurup neyin neden olduğunu kimin yaptığını merak ettiren bir film olduğunu söyleyebilirim. Bazı yerleri var muhtemelen tahmin edersiniz ama bazı yerlerinde tahmini zor anlar oluyor. Fırtına Anı Türkçe dublaj izle olarak seyretmeniz de fayda var, nedeni ise sahneleri daha iyi izlemek adına oldukça iyi olacaktır. Zaten filmi izleyince de bana hak vereceksiniz güzel olduğu konusunda. Filmi izledikten sonra konumuz altına bir yorum yapmayı unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..