Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Nisan 2019 Cuma

Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri

Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü

Overlord Operasyonu filminin konusu nedir? Overlord Operasyonu oyuncuları kimlerdir? Yönetmeni kimdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Overlord Operasyonu Türkçe dublaj izleme imkanı var mı? Full hd film kalitesinde izlememiz mümkün mü? İşte Overlord Operasyonu filmi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında bu konumuzda ele aldık.



Overlord Operasyonu filmi Abd yapımı bir film olmakla beraber 8 Kasım 2018 tarihinde vizyona girmiş bir savaş, aksiyon filmidir. Overlord Operasyonu filminin yönetmen koltuğunda ise Julius Avery oturuyor. IMDb puan 6.7 olan filmin başrollerinde Jovan Adepo, Wyatt Russell ve Mathilde Ollivier gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu  Billy Ray ile Mark L. Smith birlikte kaleme almıştır. 1 saat 50 dakika süreye sahip olan filmin yapımcılığını ise Lindsev Weber ile J.J. Abrams birlikte üstlenmiştir.



Overlord Operasyonu Oyuncuları

Gelelim şimdi Overlord Operasyonu oyuncuları kimler ve hangi rolde yer aldıklarına. Filmde Boyce rolünü Jovan Adepo, Ford rolünü Wyatt Russell, Wafner rolünü Pilou Asbaek, Chole rolünü Mathilde Ollivier, Tibbet rolünü John Magaro, Chase rolünü Iain De Caestecker, Rosenfeld rolünü Dominic Applewhite ve son olarak Nez rolünü ise Ben Tavassoli canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Fırtına Anı Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Gerilim Filmleri

Overlord Operasyonu Konusu
Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü
Sıra geldi Overlord Operasyonu konusu ne olduğuna. Film bildiğiniz eski savaş filmlerini anımsatan bir film fakat içerisinde oldukça garip durumlar var. Olay şu ki bir grup asker, Nazi işgali altına alınmış olan bir köyde yer alan laboratuvarda bulunan sinyal bozucuyu yok etmek isterler fakat beklenmedik bir sorun vardır ve Naziler farklı işler peşindedir. Bu askerlerin görevi oradaki sinyal bozucuyu yok edip kendi askerlerini hava ulaşımı ile oraya gelebilmesini sağlamaktır. Uçaktan paraşüt ile savaş hattına atlayan askerlerin bir çoğu ölür buna komutanları da dahildir. Geriye kalan 3-5 asker verilen görevi yerine getirmek için köyün içine sızmaya çalışırlar. Askerler köyün içine sızmaya çalışırlarken karşılarına ölülerin ganimetlerini çalan bir kız çıkar.


İşte bu kız sayesinde köyün içine sızarlar ve kızın evine bir sürelik saklanmak için giderler. Artık Overlord Operasyonu başlamıştır. Nazilerin baskıcı tavrı bütün evlere rahatça girip çıkmalarını sağlamaktadır çünkü insanlarda öldürülme korkusu vardır. Günlerden bir gün asker grubunun bulunduğu eve giren Nazilerin komutanı, kızı tehdit ederek onu birlikte olmaya zorlar fakat askerler için ona hayranlık duyan bir asker bu durumda sessiz kalamaz ve kızı kurtarmak adına aşağıya inerek Nazi komutanının başına silahı dayar ve ardından sıkıca bağlar. Tabi Nazi komutanını konuşturmak adına bazı şeyler yaparken siyahi asker laboratuvarın içine sızmış ve oradaki olayın askeri operasyondan fazlası olduğunu görmüştür ve hatta bazı olaylara tanık olmuş oradan çıkarken de yanında bir içi dolu şırınga ile çıkmıştır. Kızın evine geldiğinde Nazi komutanına sorsalar da pek cevap alamazlar ama olaya gözleri ile şahit olduktan sonra işler karışır. Bir de bunun üzerine Nazi komutanını ellerinden kaçırıp ardından da kızın küçük erkek kardeşini kaçırmalarına neden olunca iş hem laboratuvarı tamamen yok etmek hemde kızın kardeşini kurtarmak adına yapılma kararı verilir.

İlginizi Çekebilir = Black Mirror Bandersnatch HD İzle: Dizi Uyarlaması Bilim Kurgu Filmleri

Aslında filmi baştan sona sizlere en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim bu sefer de filmi izlemenizin bir anlamı olmayacak. Sizlere kaba taslak bir şeyler anlattım. Mutlaka izlemenizi tavsiye edeceğim filmlerden bir tanesidir. Genel olarak izlediğim filmleri yazıyorum bu nedenle de sıkıcı izlenmeyecek filmlere zaten net olarak izlemeyin diyorum ama gerçekten izlenmeye değecek bir film desem doğru olacaktır. Savaş filmi gibi görünse de işin içinde farklı şeylerinde bulunduğunu filmi izlerken göreceksiniz. Overlord Operasyonu başarılı bir film olmuş, sizlerde izledikten sonra konumuz altında fikirlerinizi bizlere yorum olarak belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..