Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Nisan 2019 Pazartesi

Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri

Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü

Triple Frontier oyuncuları kimlerdir? Triple Frontier film konusu nedir? Yönetmenliğini kim yapmıştır, ne zaman vizyona girmiştir, hangi ülkenin filmidir? 2019 Aksiyon filmleri türünde olan Triple Frontier hakkında merak edilen tüm detayları film incelemeleri adı altında ele aldık.



Triple Frontier, Abd yapımı 2019 aksiyon filmlerinden bir tanesi olmasıyla dikkat çekiyor. 1 saat 53 dakikalık bir süreye sahip olan film 3 Mart 2019 tarihinde vizyona girmiş olup Triple Frontier Türkçe dublaj izle olarak da bir çok yerde sizler için izleme imkanı sunulmuştur. Filmin yönetmen koltuğunda J.C. Chandor otururken senaryosunu Mark Boal ile yönetmenliğini de yapan J.C. Chandor birlikte kaleme almıştır. Triple Frontier yapımcılığını ise Alex Gartner ile Charles Roven birlikte üstlenmiştir.



Triple Frontier Oyuncuları

Triple Frontier oyuncuları kimler ve hangi rolde yer almış diye merak edenler içinde kısaca bir bilgilendirme sunalım. Tom 'Redfly' Davis rolünü Ben Affleck, Santiago 'Pope' Garcia rolünü Oscar Isaac, William 'Ironhead' Miller rolünü Charlie Hunnam, Francisco 'Catfish' Morales rolünü Pedro Pascal, Ben Miller rolünü Garrett Hedlund, Yovanna rolünü Adria Arjona, Lauren Yates rolünü Sheila Vand, Retainment Officer rolünü Christine Horn ve son olarak Gabriel Martin Lorea rolünü Reynaldo Gallegos canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri

Triple Frontier Konusu
Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü
Triple Frontier konusu aslında bilinen sıradan bir konuya sahip. Muhteşem bir zenginliğe sahip olan adamı öldürüp evinde bulunan paraları çalmak diyebiliriz kısaca. Triple Frontier filminin başında bir polis grubu bir olayı aydınlatmak adına bir yere operasyon düzenler. Bir çok suçluyu yakalayıp sorgulamak için götürecekken aralarından bir kadın kaçar. Tabi bu kadın polis ekibinde yer alan başrolümüzün sevgilisidir ve yapacağı soygun için ondan bilgi sızdırıp yardım almaktadır. Bu polis bazı bilgileri kızdan aldıktan sonra kendine bu soygun için eşlik edecek bir ekip toplamak ister ve artık ülkemiz için o kadar yaralandık ama elimizde olan ne var ki diyip artık kendimiz için bir şey yapmalıyız der ve yanına 4 arkadaşını da ikna edip alarak soygun yapmak için Güney Amerika'ya giderler. Bu 5 kişi eski Özel Kuvvetler operasyonu askeridir ve oldukça deneyimlidir. Bu 5 kişilik ekibin hedefinde şiddetiyle tanınan ve oldukça zengin bir kartelin elinde bulundurduğu servetidir.


İsimleri daha önce bilinmeyen kahramanlar oldukça mükemmel kariyerlerinde ilk defa tehlikeli bir olayı ülkeleri adına değil de kendileri adına göze alıyorlar. Operasyona başladıklarında evden adamın ailesinin çıkmasını beklerler ve evden çıktıklarında hem zengin adamı öldürmek hemde hedefledikleri parayı alıp oradan ayrılmak vardı. Tabi işler ilk başta iyi gidiyor gibi görünse de işler bir anda karışır. Eve girdiklerinden güvenlik görevlilerini öldürdükten sonra sıra zengin karteli öldürmektir fakat adam evde olmadığını fark ederler ve paraları aramaya koyulurlar. Aramaya başlarlar ama parayı ilk başta bulamazlar ve boşa geldiklerini düşünürler ama durum oldukça farklıdır ve paranın nerede olduğunu bir anda fark ederler. Paraları bulunca düşündükleri paranın kat kat fazlası olduğunu görünce işler çığrından çıkar. Aç gözlülük alır başını gider ve evden çıkmaları gereken süreyi göz ardı edip daha fazla para almak için devam ederler. O sırada evin içinde zengin karteli son bir kez daha aramaya koyulurlar ve bulurlar. Fakat aralarından bir arkadaşları yaralanır.

İlginizi Çekebilir = Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması

Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü
Tam o sırada da aileyi götüren evin korumaları geri dönmüştür ve ekip onları öldürerek eden çok hızlı bir şekilde çıkar. Asıl olay bundan sonra başlıyor. Akıllarından olan paranın kat kat fazlası olunca iş sıkıntıya girer. Bu paraları helikopter ile götürecekleri için ağırlığının ne kadar olduğunu tartarlar. Fakat helikopterin belirli kapasitesinin üstünde olduğunu fakat şanslarını denemeleri gerektiğini söylerler. Bu arada da onlara yardım eden kız ve kardeşini de söz verdikleri gibi ülkeden çıkartırlar. Kadın ve kardeşini bıraktıktan sonra helikopterle yola devam ederken paraların ağırlığı nedeniyle daha yükseğe çıkılamaz ve bir miktar parayı helikopterden aşağıya atarlar. Tabi bu da işe yaramaz ve helikopterin sistemi bozulur ve bir köyün tarlasının ortasını paraları salıverirler yoksa ölümlerine neden olabilir. Zor da olsa helikopterler o köye inerler. Tabi helikopter paramparça olmuştur. Köylü paraların başına toplanmıştır ve ekibe oldukça ters cevaplar verirler ve bıçak çekerler. Bunun üzerine ekip aralarından bir kaç kişiyi öldürür.


Köylüye bir miktar para verirler ve onlardan katır ve ölüme karşılık olduğunu belirtirler. Tabi ölen adamın çocuğu oldukça çok kin beslemiştir. Neyse ekip hedefledikleri yere doğru ilerlerken artık çok üşümüştür ve ateş yakıp ısınırken etraftan bir andan silah ateşlenir..

Her neyse bana kalsa filmi sonuna kadar anlatacağım ama bu seferde izlemenizin bir anlamı olmayacak. O neden devamını anlatmıyorum ki heyecanı kaçmasın. Zaten asıl olay bu saatten sonra başlayacak ve bütün heyecan orada yaşanacak. Filmde bana göre asıl anlatılmak istenen çok paranın derdinin de çok olduğu ve bu paralar yüzünden insanların ölümüne bile neden olunabileceği yanı sıra parayla saadet olmadığının net kanıtını sunduğunu söyleyebilirim. Triple Frontier Türkçe dublaj izle kimine göre hoş olmayan ama bir çok kişiye göre gerçekten izlenmesi gereken filmlerden bir tanesidir. Filmi izlemiş biri olarak şahsi fikrimi söyleyecek olursam ben mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama aksiyon filmlerini sevenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim. En azından sıkılmadan izleyeceğiniz sabit bir yerde kalmayan ilerleyen bir film olduğunu söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..