Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Nisan 2019 Salı

Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri

Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri - Kurgu Gücü
Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri
Orijinal adı Acts Of Violence olan Şiddet Eylemleri konusu nedir? Bruce Willis dışında hangi oyuncular vardır? Ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? Şiddet Eylemleri Türkçe dublaj full hd izle imkanı var mı? Yabancı filmler kategorisinde olan Şiddet Eylemleri filmi hakkında merak ettiğiniz tüm konuları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık.


Şiddet Eylemleri, Bruce Willis'in rol aldığı fakat eskisi gibi pekte ön planda olmadığı 2017 senesinde çekilen aksiyon filmlerinden bir tanesidir. Abd ile Kanada ortak yapımı olan filmin süresi ise 1 saat 32 dakikaya sahiptir. Yabancı hd film izle kategorisinde yer alan Şiddet Eylemleri filminin IMDb puanı ise 5.2 olarak belirlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Brett Donowho oturmuştur. Film senaryosunu Nicolas Mezzanatto kaleme alırken yapımcılığını ise Randall Emmett, Mark Stewart (II), Anthony Callie ve George Furla birlikte üstlenmişlerdir.



Şiddet Eylemleri Film Oyuncuları

Sıra geldi Şiddet Eylemleri oyuncuları kimler ve hangi rolü canlandırdıklarına.. Detective Avery rolünü ünlü aktör Bruce Willis, Brandon rolünü Shawn Ashmore, Max Livingston rolünü Mike Epps, Roman rolünü Ashton Holmes, Detective Brooke Baker rolünü Sophia Bush, Mia rolünü Melissa Bolona, Deklan rolünü Cole Hauser ve son olarak da Hemland rolünü Patrick St. Esprit canlandırmıştır. Şiddet Eylemleri filmin oyuncu kadrosu kısaca bu kadar diyebiliriz.

İlginizi Çekebilir = Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel 2019 Film İzle

Şiddet Eylemleri Film Konusu

Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri - Kurgu Gücü
Şiddet Eylemleri Film Konusu
Şiddet Eylemleri film konusu aslında oldukça basit bir konu demek doğru olacaktır. Yeraltı dünyasındaki karanlık uyuşturucu tacirleri uyuşturucu bağımlılığı olan ve genelde yalnız olan kadınları kaçırıp onları pazarlamaktadırlar. Günlerden bir gün başrollerimizde yer alan adamlardan en küçük olanın nişanlısını bu uyuşturucu tacirleri karışınca aksiyon dolu anlar başlar. Üç erkek kardeşten 2 tanesi daha önce özel kuvvetlerde çalışmış askerdir. En büyük olanları yalnız yaşarken ortanca olan evlidir. En küçükleri ise Mia adında güzel bir kız ile nişanlıdır. Erkek kardeşler bekarlığa veda niyetiyle bir striptiz kulübüne giderler. En ufak erkek kardeşin nişanlısı da kız arkadaşları ile dışarı eğlenmeye çıkar fakat yeraltı dünyasının uyuşturucu tacirlerinden olan iki adam Mia'yı görürler ve onunla tanışıp avuçlarının içine almaya çalışsalar da Mia bunları tersler ve tokatı asılır. Bunun üzerine badigardlar adamları dışarı çıkar. Tabi Mia bu durumdan rahatsız olmuş ve gece kulübünden ayrılıp nişanlısına sesli mesaj bırakırken tokat attığı adamlar Mia'yı araba alıp kaçırırlar.


Mia'nın nişanlısı striptizci kadınları iterek telefonunu alır ve Mia'nın sesli mesajını duyar. Bunun üzerine abilerini aralar. En büyük abileri sesli mesajı dinlediğinde Mia'nın kaçırıldığını fark eder ve hemen polise haber verir. Tabi uyuşturucu baronları torpil bakımından oldukça üstün olduğu için polisleri devre dışı bıraksa da McGregor kardeşler, Mia'yı kurtarmak için bütün ekipmanları toplayıp aksiyon dolu bir maceraya atılırlar.

İlginizi Çekebilir = Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği

Şiddet Eylemleri Film İncelemesi, Eleştiri, Yorumu

Bildiğiniz üzere ben genelde izlediğim filmleri sizlere film incelemeleri adı altında konu ediyor ve sizlere paylaşıyorum. Konu sonunda da kendi film eleştirimi yaparak sizlere birazda olsa izleyip izlememek adına fikir vermeye çalışıyorum. Filmde Bruce Willis'in olduğuna bakmayın, filmde pekte aktif rol aldığını söyleyemeyiz. Çünkü adam artık yaşlandı ve aksiyonun bütün çoğunluğunu McGregor kardeşler yaşıyor. Film izlemeye değer mi derseniz konusun basit olduğunu fakat kötü bir film olmadığını bu nedenle izlenmeye değer bir olduğunu söyleyebilirim. Bruce Willis için filmi izliyorum derseniz hayal kırıklığı olabilir. Film sıkmıyor ve durağan geçmiyor. Bir ailenin kaçırılan aile ferdini kurtarmak adına verdiği çabayı ele alıyor. Şiddet Eylemleri hakkında bunları söyleyebilirim. Adından da anlaşılacağı gibi gerçekten Şiddet Eylemlerini anlatan ve hayatın bazı gerçeklerini de ele aldığını söylemekte mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..