Twitter Toplu Tweet Silme İşlemi 1 Tıkla Nasıl Yapılır - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Nisan 2019 Cuma

Twitter Toplu Tweet Silme İşlemi 1 Tıkla Nasıl Yapılır

Twitter Toplu Tweet Silme İşlemi 1 Tıkla Nasıl Yapılır - Kurgu Gücü
Twitter Toplu Tweet Silme İşlemi 1 Tıkla Nasıl Yapılır
Bir çoğumuz attığımız tweetleri bir zaman sonra silmek isteriz fakat tek tek uğraşmak oldukça zaman alabiliyor. Bu neden ile twitter toplu tweet silme olayını hemen araştırmaya koyuluyoruz. Toplu tweet silme aslında twitter'ın kendi bünyesinde bulunmuyor fakat yardımcı programlar ya da online siteler sayesinde bu işlemi bir kaç basit işlem ile yapabiliyoruz. Nasıl mı ? Hemen sizlere twitter toplu tweet silme nasıl yapılır sorusunu açıklayalım.


Toplu tweet silme programı indir kur falan derken baya zaman kaybı yaşayabiliyoruz. Zaten bu tür program bulmakta oldukça zordur. Bu sebeple de sizlere tweet silme olayını online bir site üzerinden nasıl yapılacağını anlatacağız. Bir de şu sor da çok merak ediyor; Twitter toplu tweet silme telefondan nasıl yapılır ? diye. Bunun içinde aşağıda anlatacağımız adımları uygulayarak bu işlemi yapabilirsiniz.

Twitter Toplu Tweet Silme İşlemi 1 Tıkla Nasıl Yapılır

  • 1) Toplu tweet silme gerçekleştireceğiniz twitter hesabınıza giriş yapın.
  • 2) Ardından yeni bir sekmede https://twitwipe.com/ adresini açın.
  • 3) Açılan sayfada "Get  Started" yani başlamak seçeneğine tıklayın.
  • 4) Sonrasında açılan sayfanın orta kısmında çıkan "Sign in Using Twitter" seçeneğini tıklayın.
  • 5) Hemen sonraki işlemde ise karşınıza bir pencere açılacak (Zaten bu twitter'ın genel özelliği) "Uygulamaya İzin Ver" seçeneğine tıklayın. Bu sayede uygulamaya erişim vermiş olacaksınız.
  • 6) Uygulamaya izin verdikten bir kaç saniye sonrasında sitenin yani twitwipe.com adresine geri yönlendirileceksiniz. Yönlendirildiğiniz zaman karşınıza "TwitWipe!" seçeneği çıkacak ve ona tıklayın.


Artık Otomatik olarak Toplu Tweet Silme işlemi başlatılmış oluyor. Twitter toplu tweet silme işleminiz bu sayede tweet çokluğuna göre 1 ile 20 dakika arasında silinmiş olacaktır.

İlginizi Çekebilir = Makaleye Başlarken İlk Harfi Gazetelerdeki Gibi Kocaman Yazmak

Son olarak şunları da belirtmeliyim ki toplu tweet silme olayı için herhangi bir uygulama ya da eklenti mevcut olmadığı için boş yere toplu tweet silme programı arama yoluna da girişmeyin. Tweetleriniz muhtemelen %99 ihtimalle silinecektir fakat olur da silinmediğini varsayarsak yapmanız gereken şey ise bu işlemleri en baştan tekrar yapmaktır.

NOT: Tweetleriniz tamamen silindikten sonra "Ayarlar ve gizlilik" kısmından "Uygulamalar ve cihazlar" seçeneklerinden izin verdiğiniz twitwipe uygulamasının hesabınıza erişim iznini kaldırmanızı tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..