Üst Düzey Yaşam Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Nisan 2019 Salı

Üst Düzey Yaşam Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Üst Düzey Yaşam Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Orijinal adı High Life olan Üst Düzey Yaşam konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, Türkçe dublaj full hd film izle imkanı var mı, yönetmeni kimdir? Yabancı filmler kategorisinde yer alan bilim kurgu filmleri türünü konu edinmiş Üst Düzey Yaşam filmi hakkında tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında ele aldık..



Üst Düzey Yaşam, 3 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren ve 1 saat 53 dakika süren 2019 bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Fransa, Almanya, İngiltere ve Polonya ülkelerinin ortak yapımı olan film, yönetmen koltuğunda Claire Denis yer alırken, senaryosunu ise Jean-Pol Fargeau ile yönetmenliğini de yapan Claire Denis birlikte kaleme almıştır. Başrollerinde Robert Pattinson'un yer aldığı Üst Düzey Yaşam filminin yapımcılığını ise Christophe Friedel, Claudia Steffen, Olivier Thery Lapiney, Laurence Clerc, D.J. Gugenheim, Oliver Dungey, Andrew Lauren ve son olarak Klaudia Smieja birlikte üstlenmiştir. Filmin şuanda Türkçe dublaj film izle imkanı yok ama Türkçe altyazı olarak da izlenebilecek filmlerden bir tanesidir.



Üst Düzey Yaşam Film Oyuncuları

Üst Düzey Yaşam oyuncuları kimler ve hangi rolü canlandırıyorlar? Gelin onu da kısaca sizlere anlatalım. Monte rolünü Robert Pattinson, Dr Dibs rolünü Juliette Binoche, Tcherny rolünü André Benjamin, Boyse rolünü Mia Goth, Chandra rolünü Lars Eidinger, Nansen rolünü Agata Buzek, Mink rolünü Claire Tran, Ettore rolünü Ewan Mitchell, Elektra rolünü Gloria Obianyo, Willow baby rolünü Scarlett Lindsey, Willow rolünü Jessie Ross ve son olarak Professor rolünü Victor Banerjee canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Üst Düzey Yaşam Film Konusu
Üst Düzey Yaşam Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Üst Düzey Yaşam konusu ne olduğunu da tabi ki merak ediyorsunuzdur. Onu da kısaca sizler için açıklayalım. Üst Düzey Yaşam filminde bir grup suçlunun ömür boyu hapis cezası ile yargılandığı durumu konu almıştır. Bu grubun ömür boyu hapse girmemeleri için tek bir seçenekleri vardır ki, bu seçenekte ölümle sonuçlanabilecek bir deneye katılmayı kabul etmeleridir. Bu deneye katılmayı kabul etmezler ise ömür boyu hapis ile cezalandırılacaklar ama deneyi kabul ederlerse de bu sefer ölümle burun buruna kalabilirler.


Suçlu grup, hapse girmek yerine şanslarını denemek için sunulan bu teklifi kabul ederler ve uzayda yapılacak olan bu deneye denek olurlar. Tabi onları için artık hayatta kalmak oldukça zordur. Üst Düzey Yaşam çabası vermesi gereken suçlu grup, içinde bulundukları gemi kozmik ışın fırtınasına yakalanınca adeta ölüm kalım savaşı vermeleri gerekecektir. Bakalım suçlular bu tehlikeli deneyden sağ kurtulabilecekler mi?

Üst Düzey Yaşam, 2019 bilim kurgu filmleri içinde oldukça kaliteli yapılmış bir film diyebiliriz. Film izlemeye değer mi arkadaş diye soranlar için bilim kurgu filmlerini sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm hayatta kalma filmlerinden bir tanesi dersek doğru olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..