Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Nisan 2019 Cuma

Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor

Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor - Kurgu Gücü

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler tekrar geri dönüyor. Seksenler geçtiğimiz dönemde final verip yayın hayatına son vermişti fakat dizinin severleri tekrar devam etmesini istemişti. Bunun üzerine Birol Güven, Seksenler dizisi tekrar başlıyor diyerek tüm Seksenler hayranlarına güzel haberi vermiş oldu. Peki Seksenler eski oyuncu kadrosu ile mi devam edecek? Oyuncu kadrosunda kimler olacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Seksenler 2019 senesinde ne gibi sürprizler bizleri bekliyor.. İşte tüm detaylar konumuzda...



Seksenler dizisinin tekrar devam edeceği konusu Birol Güven Twitter adresinde attığı twette "Bana en çok sorulan soru; Seksenler devam edecek mi? Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyuncu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında..." diyerek belirtmişti. Bu haberi duyan Seksenler severleri de büyük bir heyecana girmişti.


Alınan bazı bilgilere göre ise Seksenler dizisinin yayınlanacağı kanal sözleşmenin imzalanmasının adından duyurulmasının daha doğru olduğu açıklaması yapılmıştır. Bunlara ek olarak Birol Güven, Seksenler dizisinde yer alan oyuncuların bazılarının başka dizilerde rol almasından dolayı ana oyuncu kadrosunu toparlamak adına çalışmalar yapıldığını belirtmiştir. Ayrıca ana kadronun yanına ek olarak da yeni oyuncular geleceğini belirtmiştir. Oyuncuların tekrar bir araya getirilme çalışmasının ardından Seksenler 2019 ne zaman sorusuna ise Ekim ayında yayında olunacağı açıklaması yapılmıştır.

Bunlara ek olarak ise Seksenler final bölümünde 1987 yılında devam ediyordu ve yine aynı sene ile aynı dekor ve aynı oyuncularla devam edileceği açıklaması da yapılmıştır.

Seksenler hayranlarının da takip edip bildiği üzerine dizi 228. bölümde final yapmıştı. İlk bölümlerinde biraz yapmacık olarak bulunan Seksenler dizisi ilerleyen bölümlerde daha da oturmuş ve milyonlarca izleyici kitlesine ulaşarak oldukça çok sevilmiş ve Seksenler youtube üzerinden dizi tekrar tekrar izlenmeye devam etmesi üzerine de Seksenler kaldığı yerden devam etme kararı ile televizyon ekranlarında yayınlanma kararı alındı.



Seksenler Eski Oyuncu Kadrosunda Kimler Vardı?
Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor - Kurgu Gücü
Sevilen TRT 1 dizilerinden olan Seksenler eski oyuncuları kimler olduğunu da sizler için belirtelim. Dizide Ahmet Özdemir rolünde Şoray Uzun, Fehmi Özdemir rolünde Rasim Öztekin, Rukiye rolünde Özlem Türkad, Gülden rolünde Ayşe Tolga, Nazlı rolünde Yasemin Çonka, Ergun rolünde Serhat Kılıç, Elvan rolünde Begüm Öner, Pastacı Sami rolünde Berat Yenilmez, Şahin rolünde Ceyhun Fersoy, Çağatay rolünde İlker Ayrık, Kasap Bahtiyar rolünde Faruk Sofuoğlu, Kahveci Mesut rolünde Necmi Yapıcı, Susmuş rolünde Aydın Sarman, Bakkal Mehmet rolünde Ayberk Atilla, Berber Recep rolünde Nejat Birecik, Manav/Başkan rolünde Aşkın Şenol, Balıkçı İdris rolünde Tahsin Taşkın, Seçil rolünde Pelin Akıl, Funda rolünde Gülin İyigün, Bekçi Bekir rolünde Hacı Ali Konuk, Nurten rolünde Tolunay Donat, Butik Ali rolünde Hakan Bulut, Dilek rolünde Betül Berk, Alper rolünde Osman Büyükercan, Nevzat rolünde Eray Yasin Işık, Necla rolünde Gülseren Gürtunca, Muzaffer rolünde Yalçın Özden gibi isimler Seksenler oyuncuları arasında yer almıştır.


Seksenler yeni sezonu oyuncu kadrosunda da benzer isimler yer alıyor. İşte o isimler; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol ve Osman Büyükercan...


2 yorum:

  1. Seksenler dizisinin yeniden başlıyor olmasına çok seviniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Gün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum hemen Seksenler eski kadrosuyla tekrar başlasın

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..