Ölümsüz - Unbreakable Konusu, Oyuncuları: Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Mayıs 2019 Cumartesi

Ölümsüz - Unbreakable Konusu, Oyuncuları: Film İncelemesi

Ölümsüz - Unbreakable Konusu, Oyuncuları: Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Ölümsüz - Unbreakable Konusu, Oyuncuları: Film İncelemesi

Ölümsüz, orijinal adıyla Unbreakable, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, M. Night Shyamalan'ın muhteşem eserlerinden biri olan Ölümsüz filminin başrollerinde de bilindik isimler yer alıyor. Bruce Willis, Samuel L. Jackson gibi Amerika sinemasına muhteşem katkı sağlamış isimler yer alıyor. Sizler için Ölümsüz filmi hakkında tüm detaylar film incelemeleri adı altında incelemeye çalıştık.



23 Mart 2001 tarihinde vizyona giren Ölümsüz filminin yönetmen koltuğunda M. Night Shyamalan oturmuştur. Tam tamına 1 saat 46 dakikalık bir beyazperde sunuyor bizlere. Gerilim, bilim kurgu filmleri, fantastik ve dram gibi türleri içinde bulunduran Ölümsüz filminin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan M. Night Shyamalan kaleme almıştır. Abd yapımı yabancı filmler kategorisinde yer alan Ölümsüz Türkçe dublaj izle, yapımcılığını ise Barry Mendel ile yine yönetmen ve senaryosunu yazan M. Night Shyamalan birlikte üstlenmiştir.



Ölümsüz Unbreakable Film Oyuncuları

Ölümsüz filmi oyuncuları kimler ve hangi rollerde yer almışlar elbette merak ediyorsunuzdur. Merakınızı gidermek için buradayız. Filmin en dikkat çeken oyuncularının başında tabi ki de Bruce Willis geliyor olsa gerek. Bruce Willis filmde David Dunn rolünü canlandırmıştır. Diğer bir dikkat çeken oyuncu ise Samuel L. Jackson olsa gerek. Samuel L. Jackson ise filmde Elijah Price rolünü canlandırmıştır. Audrey Dunn rolünü Robin Wright, Joseph Dunn rolünü Spencer Treat Clark, Elijah's Mother rolünü Charlayne Woodard, Doctor Mathison rolünü Eamonn Walker, Kelly rolünü Leslie Stefanson ve son olarak The School Nurse rolünü ise Elizabeth Lawrence canlandırmıştır. Ölümsüz filmi oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekici desek doğru olacaktır.

İlginizi Çekebilir = Deney - Splice Konusu, Oyuncuları: 2010 Bilim Kurgu Filmleri

Ölümsüz - Unbreakable Konusu
Ölümsüz - Unbreakable Konusu, Oyuncuları: Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Ölümsüz film konusu da illa ki film izlemeden önce incelenmesi gereken durumlardan biridir. O zaman Ölümsüz Türkçe dublaj film izle konusu hakkında kısaca bilgi verelim. Bir tren kazası olmuştur ve bu tren kazasında bütün yolcular içinde sadece bir adam kurtulmuştur. Bu adam David Dunn yani Bruce Willis'dir. Bütün yolcuların öldüğü bu kazada tek anlaşılmayan ilginç durumların başında ise David Dunn'ın bu kazadan tek bir çizik dahi almamış olmasıdır. Tabi bu durumu doğal olarak tüm herkesin ilgisini çekmiş olsa da bu insanlar içinde tam bir çizgi roman müptelası olan ve ayrıca bir koleksiyoncu olan Elijah Price'ın ilgisini çekmesi işleri karıştırır.


Bunun üzerine çizgi roman hastası Elijah Price, David Dunn ile tanışmak ister. Tanışmak istemesi üzerine bu amacına en sonunda ulaşır ve tren kazası hakkında ve buna benzer kazaların sonunda nasıl kurtulduğuna dair bir teoriden söz eder. Her ne kadar David Dunn bu gerçekten dışı teoriye başta inanmasa da zaman geçtikçe kendini keşfetmeye başlar..

Bu film bu sene vizyona giren yani 2019 vizyon filmleri içinde yer alan Glass filminin bir önceki seansı denebilir. Çünkü Glass filminde yaşanan bütün olaylar tabi ki de Ölümsüz filminden sonra yaşanan konuları ele almıştır. Ölümsüz ailecek film izle keyfi yaşatacak bir film mi yani ailemiz ile ya da arkadaşlarımız ile izleyebilir miyiz diyorsanız, ailenizle de rahatlıkla izleyeceğiniz kaliteli hatta mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi olduğunu söyleyebilirim. Zaten Bruce Willis gibi Samuel L. Jackson gibi aktörler olur da bir film izlenmez mi diye de size sorarım..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..