Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Mayıs 2019 Perşembe

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü
Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri
Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 orijinal adıyla Happy Death Day 2U konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmen koltuğunda kim yer alıyor? 2019 korku filmleri arasında yer alan Ölüm Günün Kutlu Olsun filmini devam halkası olan film hakkındaki tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altıda ele almaya çalıştık...


Ölüm Günün Kutlu Olsun 2, 21 Şubat 2019 tarihinde vizyona giren 1 saat 40 dakika süren korku filmlerinden bir tanesidir. Ölüm Günün Kutlu Olsun filminin devam halkası niteliğinde olan filmin yönetmen koltuğunda ilk filmde de olduğu gibi Christopher Landon oturuyor. İlk filmde senaryosunu Scott Lobdell kaleme alırken devam halkası niteliğinde olan Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 filminin senaryosunu ise yönetmen koltuğunda oturan Christopher Landon kaleme almıştır. Abd yapımı filmin yapımcılığını ise yine Arınma Gecesi, Ziyafet ve Kapan gibi filmlerin yapımcılığını yapan Jason Blum üstlenmiştir.



Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Oyuncuları

Gelelim şimdi de Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 oyuncuları kimler ve hangi rollerde yer aldıklarına.. İlk filmdeki Tree Gelbman rolünü canlandıran Jessica Rothe, filmin devam halkasında da yerini almış. Carter Davis rolünü Israel Broussard, Ryan Phan rolünü Phi Vu, Sumar Ghosh rolünü Suraj Sharma, Andrea “Dre” Morgan rolünü Sarah Yarkin, Danielle Bouseman rolünü Rachel Matthews, Dean Roger Bronson rolünü Steve Zissis ve son olarak Lori Spengler rolünü Ruby Modine canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 Film İncelemesi

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü
Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri
Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 konusu ne olduğuna gelecek olursak ilk filmde olduğu gibi benzer konuyu ele almış ama bu sefer Tree değil de başka birinin olayını konu alıyor ve Tree de ona yardım ediyor. İlk filmde Tree katili tarafından öldürülüp öldürüldüğü güne tekrar tekrar dönmesi üzerine Tree'nin bu olayı çözmeye çalışmasını konu almıştı. Bu sefer serinin devam halkası niteliğinde olan Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 filminde ise ölüp tekrar aynı günün sabahında sevgilisinin odasında uyanan Tree'nin kapıdan çıkarken denk geldiği adamın başına gelen olayları konu alıyor. Tree kendisi gibi aynı günü sürekli yaşayan Phi Vu yani filmdeki Ryan Phan'a yardım ediyor ve Ryan Phan'a katilini nasıl bulduğunu anlatıyor. Tree, 11 defa ölmüş ve dirilmiş olmasının ardından katilini pencereden atarak öldürmüş ve döngüyü de bu şekilde kırdığını düşünmektedir. Tabi Tree her ne kadar bu döngüyü kırdığını düşünse de fakat döngünün hala devam ettiğinin farkına varır. Yeniden aynı güne uyanmaya başlayan Tree'nin hayatı tekrar kabus olmuştur.


Bu sefer bu durumdan sadece Tree değil daha bir çok kişi etkilenmiştir. İşte katil bu sefer tek kişinin değil bir çok kişinin peşinde olduğundan Tree, bu kişilerin hayatını da kurtarabilmek için tekrar tekrar ölüp dirilmesi gerekmektedir. Genç kadın hem kendi için bu döngüyü kırmak hem de daha fazla kişinin ölmesini engellemek adına maskeli katili durdurma kararı alır. Bakalım Tree hem kendi hemde daha fazla kişinin ölümünü engellemeye yardımcı olup maskeli katili durdurabilecek mi?

Gerilim ve korkunun hatsafhada olduğu Ölüm Günün Kutlu Olsun 2, gerçekten izlenmesi gereken filmlerden bir tanesidir. Şuanda filmin Türkçe dublaj film izle imkanı olmadığından ben Türkçe altyazı olarak izledim ama daha keyif verici olduğunun farkına vardım. Sizlerinde arkadaşlarınızla film izle keyfi yaşayabileceğiniz mükemmel filmlerden bir tanesidir. 2019 senesinin filmlerinden olduğu içinde oldukça ilgi ile izlenen filmlerden bir tanesi olduğunu söylemek doğru olacaktır. Mutlaka izlemeniz gereken bir film olduğunu hatta ilk filmini izlemeyenlerin önce onu izlemesini daha sonra devamı niteliğinde Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 filmini izlemesini tavsiye ederim.



1 yorum:

  1. Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 filmi de ilki gibi muhteşem

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..