Dünü Kurtarmak - See You Yesterday Konusu, Oyuncuları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Haziran 2019 Salı

Dünü Kurtarmak - See You Yesterday Konusu, Oyuncuları

Dünü Kurtarmak - See You Yesterday Konusu, Oyuncuları - Kurgu Gücü

Netflix filmlerinden Dünü Kurtarmak orijinal adıyla See You Yesterday film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir? Bilim kurgu filmleri türünü içinde barındıran bunun yanı sıra aksiyon, suç, macera, gerilim ve dram türlerini içinde bulunduran yabancı filmler kategorisinde yer alan Dünü Kurtarmak filmi hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında elimizden geldiği ve dilimizin de döndüğü kadar anlatmaya çalıştık. İşte Dünü Kurtarmak filmi hakkında tüm detaylar..



17 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren Dünü Kurtarmak filmi bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Abd yapımı Netflix filmlerinden bir tanesi olan ve şuanda sadece Türkçe altyazılı olarak yayına girmiştir. New York City'de çekilen filmin yönetmen koltuğunda Stefon Bristol oturmuştur. Ayrıca Bristol'un ilk uzun metrajlı filmi olmasıyla da dikkat çekiyor. Senaryosunu ise Fredrica Bailey ile yine yönetmen koltuğunda oturan Stefon Bristol kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Spike Lee üstlenmiştir.


Dünü Kurtarmak Oyuncuları
Dünü Kurtarmak oyuncuları kimler diye merak edenler içinde başrollerinde yer alanları da kısaca belirtelim. Filmin başrolünde Eden Duncan-Smith, Astro ve Dante Crichlow gibi isimler yer alıyor.


Dünü Kurtarmak Film Konusu
Dünü Kurtarmak - See You Yesterday Konusu, Oyuncuları - Kurgu Gücü
Gelelim şimdi de Dünü Kurtarmak film konusu ne olduğuna. Sebastian ile C.J ortaokuldan beridir en iyi yakın arkadaştırlar. Ne zaman bir fırsat bulsalar beraber zaman geçirirlermiş.. Genel olarak da bu vakti bilimsel çalışmalar yaparak geçirmeye çalışırlar. Bu iki yakın arkadaşın yaptığı çalışma ise zamanda yolculuk yapabilmek için bir makine icat etmektir. Çalışmalarına devam eden iki arkadaştan C.J'nin abisi Calvin, tam bir trajik şekilde polis tarafından öldürülmesi üzerine zaman makine oldukça önem taşır. Çünkü C.J artık zamanda yolculuk yapıp abisini kurtarmak istemektedir.



Film Eleştiri ve Yorumu
Filmi Türkçe dublaj izle şeklinde değilde Türkçe altyazı izledim fakat bu şekilde de oldukça zevk aldım diyebilirim. Aldığı IMDB puanını tam manasıyla hak etmiş diyebiliriz. Yani 10 üzerinden verilebilecek pek sıkmayan ama izlenmese de bir şey kaybetmeyeceğiniz Netflix'in bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Özellikle 2019 filmleri olmasından dolayı da güzel beklentiler doğuran bir filmdir.

IMDb: 4.9



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..