Domino's Pizza Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Domino's Pizza Çalışma Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Haziran 2019 Cumartesi

Domino's Pizza Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Domino's Pizza Çalışma Saatleri

Domino's Pizza Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü

Domino's Pizza saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor sorusu karnımız acıktığı andan itibaren hemen aklımıza geliyor ve hemen araştırma işine koyuluyoruz. Gecenin bir yarısı karnımız acıkır acıkmaz acaba Domino's Pizza açık mı? diye sorduruyor. İşte konumuzda sizlere Domino's Pizza çalışma saatleri 2019, hafta sonu Domino's Pizza açık mı? Domino's Pizza öğle tatilinde açık mı? gibi soruların cevaplarını vereceğiz.





Pizza son zamanlarında en çok tercih edilen yiyeceklerinden bir tanesi konumunda yer alıyor. Bu nedenle karnımız acıktığında ya da canımız pizza çektiğinde Domino's Pizza aklımıza geliyor. Genel olarak sabahları pek pizza yenmese de Domino's Pizza saat kaçta açılıyor diye merak edenler mutlaka vardır. Bunun dışında öğle yemeğinde pizza yemek isteyip acaba Domino's Pizza öğle tatili yapıyor mu diye merak edenler de oluyor. Beraberinde akşam iş çıkışında ya da geceleri karnımız acıktığında Domino's Pizza saat kaçta kapanıyor diye kendi kendimize soruyoruz. Artık sormanıza gerek yok çünkü Domino's Pizza çalışma saatleri hakkında tüm detayları sizlere sunacağız.


Domino's Pizza Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Domino's Pizza Çalışma Saatleri

Domino's Pizza çalışma saatleri iki çeşit diyebiliriz. AVM dışı ve AVM içi şeklinde. AVM içinde olan Domino's Pizza şubeleri sabah 10:00'da açılıyorken, akşam ise saat 22:00'da hizmetlerini son veriyorlar. Resmi tatillerde ve hafta sonu da hizmet veren Domino's Pizza, Dini bayramlarda ise 12:00 ile 14:00 arasında açılıp akşam yine saat 22:00'da kapanıyor.



AVM dışında yer alan Domino's Pizza şubeleri ise sabah saat 09:30'da hizmet vermeye başlarken, gece ise saat 02:00'da hizmetlerine son veriyorlar. Hatta saat 02:00'a kadar Domino's Pizza'dan evinize sipariş verebilirsiniz. Hafta sonu da dahil olmak üzere dini ve resmi bayramlarda da Domino's Pizza, sabah 09:30'da açılıyor, gece ise yine 02:00'da kapanıyor. Tabi şöyle de bir durum var ki, bulunduğunuz şehre göre bu çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir.


Domino's Pizza İletişim
Sipariş verebilmek için 444 33 22 numarasını arayabilirsiniz. İstek, şikayet ve önerileriniz için 0850 755 33 22 numarasını arayabilirsiniz. Domino's merkez adresi Büyükdere Caddesi No 245 USO Center Maslak, İstanbul olarak belirtilmiştir. Fax yollamak isterseniz 0212 280 98 38 numarasına yollayabilir, mail yollamak isterseniz info@dominospizza.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Burger King Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Burger King Çalışma Saatleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..