Rim of the World Oyuncuları, Konusu: 2019 Netflix Yapımı Bilim Kurgu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Mayıs 2019 Cuma

Rim of the World Oyuncuları, Konusu: 2019 Netflix Yapımı Bilim Kurgu

Rim of the World Oyuncuları, Konusu: 2019 Netflix Yapımı Bilim Kurgu - Kurgu Gücü

Rim of the World, 2019 senesinin yeni Netflix bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Peki Rim of the World oyuncuları kimlerdir, konusu nedir, yönetmeni kimdir, vizyona ne zaman girecek ya da girdi mi, yapımcısı ve senaristi kimdir? İşte Netflix'in yeni filmi Rim of the World hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında konumuz içerisinde ele almaya çalıştık.



Geçtiğimiz günlerde 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren Netflix filmi Rim of the World, tam tamına 1 saat 38 dakika sürüyor. Bilim kurgu filmleri türünün yanı sıra macera filmlerini de içinde barındıran yabancı filmler kategorisinde yer alan filmi McG yönetmiştir. Abd yapımı Netflix filmi Rim of the World'ü kaleme alan ise Zack Stentz olarak bilinmektedir. Yapımcılığını ise Mary Viola ile yine yönetmen koltuğunda oturan McG üstlenmiştir.



Rim of the World Oyuncuları

Yaş seviyesi oldukça küçük olan Rim of the World oyuncuları kimler diye illa ki merak edenler olmuştur. Gelin şimdi sizlere Rim of the World oyuncuları kimler onlardan bahsedelim. Alex rolünü Jack Gore, ZhenZhen rolünü Miya Cech, Dariush rolünü Benjamin Flores Jr. canlandırmıştır. Diğer oyuncular ise Andrew Bachelor, Alessio Scalzotto, Lynn Collins, Annabetg Gish ve son olarak Michael Beach filmde rol almıştır.


Rim of the World Film Konusu
Rim of the World Oyuncuları, Konusu: 2019 Netflix Yapımı Bilim Kurgu - Kurgu Gücü
Bilim kurgu filmleri türünde olan Rim of the World konusu da aslında bir çok filme benzer bir konuyu ele almış diyebiliriz. 4 genç yaz kampına gidiyor ve orada dünyayı kurtarmak adına oldukça zorlu bir mücadele içine giriyor. Bu dört genç birbirinden oldukça farklı karaktere sahiptir. Bu dört gencin isimleri Alex, ZhenZhen, Dariush ve Gabriel'dir. Bu gençler yaz tatillerini keyifli bir şekilde geçirmek adına güzel bir yaz tatili planı yapar. Tabi kampın başlarında her şey sıradan giderken fakat çok geçmeden hikayemizin kahramanları, dünyanın uzaylılar tarafından istila edildiğinin farkına varırlar.


Gençler uzaylı istilasını öğrenmişlerdir fakat bir de artık dünyayı kurtarmak zorunda kalmışlardır. Bu gençlere dünyayı uzaylılardan kurtarmak adına bir anahtar emanet edilmiştir. Tabi verilen bu anahtarın ne işe yaradığını bilmeyen gençler, başlarında herhangi bir yetişkin olmadan korkularını da yenerek dünyayı kurtarma mücadelesi içine gireceklerdir.


Film Eleştirisi ve Yorumu

Genel olarak genç nesle hitap eden bir film olmasından dolayı yetişkin yaşlardaki kişilerin pek seveceği bir olmadığını düşünüyor olsam da keyifli bir vakit geçirmek adına izlenebilecek bilim kurgu filmlerinden bir tanesi diyebiliriz. Filmi Türkçe dublaj izle olarak izlemeniz sizler için daha keyif verici bir hala alacaktır. Puanlama yapacak olursam 10 üzerinden 5 verebileceğim filmlerden bir tanesi diyebiliriz. Filmden çokta şey beklememek gerek.

İlginizi Çekebilir = Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..