Şeytanın Oğlu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Temmuz 2019 Salı

Şeytanın Oğlu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri

Şeytanın Oğlu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü

Şeytanın Oğlu orijinal adıyla Brightburn, 2019 filmlerinden bir tanesi konumunda yer alırken korku filmleri türünü konu edinmiştir. Peki Şeytanın Oğlu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmen koltuğunda kim yer almıştır, ne zaman vizyona girmiştir? İşte Şeytanın Oğlu filmi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında konumuz içinde işlemeye çalıştık...



Şeytanın Oğlu filmi 19 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. David Yarovesky tarafından yönetilen film tam tamına 1 saat 31 dakikalık bir süreye sahiptir. 2019 filmlerinden olan Şeytanın Oğlu, Abd yapımı bir filmdir. Filmin başrollerinde Elizabeth Banks, David Denman, Jackson Dunn gibi isimler yer almıştır. Korku filmleri türünde olan Şeytanın Oğlu filminin senaryosunu ise Brian Gunn ve Mark Gunn kaleme almıştır. Yapımcılığını ise James Gunn üstlenmiştir.



Şeytanın Oğlu Filmi Oyuncuları

Sıra geldi şimdi de Şeytanın Oğlu oyuncuları kimler ve hangi rolleri canlandırdıklarını kısaca anlatmaya... Tori Breyer rolünü Elizabeth Banks, Kyle Breyer rolünü David Denman, Brandon rolünü Jackson Dunn, Noah McNichol rolünü Matt L. Jones, Merilee McNichol rolünü Meredith Hagner, Fauxhawk rolünü Christian Finlayson, Ms. Espenschied rolünü Jennifer Holland, Caitlyn rolünü Emmie Hunter canlandırmıştır. Devamında ise oyuncular şunlardır; Erica, Becky Wahlstrom, P.E. Teacher, Terence Rosemore, Sheriff Deever, Gregory Alan Williams, Principal, Elizabeth Becka, Travis, Stephen Blackehart, EJ, Steve Agee, The Big T, Michael Rooker gibi isimler yer almıştır.

İlginizi Çekebilir = Rim of the World Oyuncuları, Konusu: 2019 Netflix Yapımı Bilim Kurgu

Şeytanın Oğlu Film Konusu
Bildiğimiz süper kahramanlar dışında bir film olan Şeytanın Oğlu konusu da elbette merak edilenler arasında yer alıyor. Bir köyde yaşayan aile, gökten düşen bir bebeği evlat edinirler. Zaman geçtikçe de büyümeye başlayan bu çocuk aslında ailenin sandığından çok daha fazla kötülük ve güç barındırmaktadır. Tabi aile nereden geldiğini bilmeyen bu çocuğun kötülüğünü ve gücünü nasıl duracağının yolunu bulabilecek mi? İşte Şeytanın Oğlu filmi de bu tür bir konuyu ele almıştır.



Şeytanın Oğlu Film Eleştirisi

Filmin vizyona girmesine 1 aydan kısa bir süre kalmışken film üzerinde beklenti oldukça büyük diyebiliriz. Konusuyla da diğer süper kahraman filmlerinden ayrı bir konuya sahip olan film izlenmeye değer mi tam olarak şuan bir şey diyemeyecek olsa da aldığı IMDb puanı izlemek için ideal bir film olacağını gösteriyor. Şeytanın Oğlu Türkçe dublaj izle olarak hemen çıkmayacaktır fakat Türkçe altyazı izle olarak da izlenebilecek bir olacağını düşünüyorum.

IMDb: 6.5

İlginizi Çekebilir
1- Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri
2- Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi
3- Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..