Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Temmuz 2019 Pazartesi

Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - Kurgu Gücü
Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
Orijinal adı The Curse of La Llorona olan Lanetli Gözyaşları film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, Türkçe dublaj film izle imkanı var mıdır, yönetmeni kimdir? Yabancı filmler kategorisinde yer alan ve başrollerinde Linda Cardellini'nin yer aldığı Lanetli Gözyaşları filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için konumuzda ele aldık..

Lanetli Gözyaşları filmi 19 Nisan 2019 senesinde vizyona giren Abd yapımı 2019 korku filmlerinden bir tanesidir. 1 saat 34 dakikalık süreye sahip olan Lanetli Gözyaşları yönetmen koltuğunda Michael Chaves oturmaktadır. Türkçe dublaj full hd izle imkanıyla sunulan filmin senaryosunu Tobias Iaconis ile Mikki Daughtry birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Gary Dauberman, Emile Gladstone ve Testere filminden de tanıdığımız James Wan üstlenmiştir.

Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri


Lanetli Gözyaşları Film Oyuncuları

Lanetli Gözyaşları oyuncuları kimler ve hangi rolü canlandırdıklarına gelecek olursak, Anna Tate-Garcia rolünü Linda Cardellini, Chris rolünü Roman Christou, Samantha rolünü Jaynee-Lynne Kinchen, Rafael Olvera rolünü Raymond Cruz, La Llorona rolünü Marisol Ramirez, Patricia Alvarez rolünü Patricia Velasquez, Detective Cooper rolünü Sean Patrick Thomas ve son olarak Father Perez rolünü Tony Amendola canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri

Lanetli Gözyaşları Film Konusu

Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - Kurgu Gücü
Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
Lanetli Gözyaşları konusu kısaca Anna adında bir kızın hem kendine hem de ailesine musallat olan doğaüstü bir varlıktan kurtulmaya çalışmasını konu edinmiştir. 1973 Los Angeles da Anna Garcia adında bir kadın yaşamakta ve sosyal hizmet görevlisidir. Elinde bulunan bir dava nedeniyle de Anna oldukça zor anlar yaşamaktadır. Tabi bu zorlanma sonunda da davanın derinlerine iner ve karmaşık bir durum içinde doğaüstü bir şeyler olduğunun farkına varır. İşte bu doğaüstü gücün yaratmış olduğu etki aynı Anna Garcia'nın ailesinin başına gelen olayların benzeri durumlardır.

Doğaüstü güçlerin izleri ailesinin başına gelen olayda kendi elleriyle mühürlemiş olduğu ölüm ile yaşam arasında sıkılan ve dehşet üzerine dehşet saçan La Llorona adındaki bir yaratığın izleridir. La Llorona yani Türkçesiyle Ağlayan Kadın, ölmesinden önce yani gerçek hayatta kıskançlık krizine girmesinin üzerine kendi çocuklarını boğarak öldürmüş ve acılar içinde ağlarken kendini de denize atıp öldürmüştür fakat ruhani bir şekilde hayattadır ve onun gözyaşları sonsuzdur. Geceleri onun ölüm çağrısını duyan artık kurtulma şansı yoktur. La Llorona, boğarak öldürdüğü çocuklarının yerine dünyada yer alan çocukları kendi çocukları yerine geçirmek için yüzyıllarca amacına ulaşamamış olması onu daha da vahşi yapmış ve oldukça acımasız olmasına neden olmuştur. İşte Lanetli Gözyaşları filminin konusu Anna ve ailesi, çocuklarını boğarak öldüren ve ardından da kendini denize atıp öldüren La Llorona'nın boğduğu çocukları yerine dünyadaki çocuklardan geçirmeye çalışan acımasız vahşi kadına karşı mücadelesini konu almıştır. Bakalım Anna ailesini kurtarabilecek mi?

Lanetli Gözyaşları Film Eleştirisi

Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - Kurgu Gücü
Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
Lanetli Gözyaşları bildiğimiz ruh filmlerinden bir tanesi olmuş ve şeytani bir güçten kurtulmaya çalışan bir aileyi konu edinmiş. Ürkütücü sahnelerinin olduğunu söylemek mümkün olacaktır fakat vasat olan sahnelerinin de olduğunu söylemek mümkün. IMDb puanı olarak 6.0 verilen Lanetli Gözyaşları, bu puanı hak etmiş mi derseniz tam olması gereken bir puanda diyebiliriz. Korku filmleri izleyen biri olarak hoşuma gitti demem doğru olacaktır. Filmi ben Türkçe altyazı olarak izledim daha heyecan verici oldu diyebilirim. Sizlerde film hakkında fikir ve görüşlerini konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.



1 yorum:

  1. Arkadaşlar lanetli gözyaşları türkçe dublaj izle seçeneği ile hemde 1080p kalitesinde bir çok film sitesine düşmüş. İzleyecekler bir baksın

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..