En Popüler Yaşlandırma Uygulaması FaceApp Zararlı mı ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Temmuz 2019 Cumartesi

En Popüler Yaşlandırma Uygulaması FaceApp Zararlı mı ?

En Popüler Yaşlandırma Uygulaması FaceApp Zararlı mı ? - Kurgu Gücü

Belki de hepimiz genç kalmak istiyor olsak da gün gelecek ve yaşlanacağız. Bu nedenle biz insanlar yaşlandığımızda nasıl bir tipe sahip olacağımızı merak ettiğimiz için yaşlandırma uygulaması arayışına giriyoruz. Yaşlandırma uygulaması ünlüler tarafında da oldukça çok kullanılmaya başlandı.. Peki bu yaşlandırma uygulaması zararlı mı? Yaşlandırma uygulaması indirmek için ne yapmam gerek ? En iyi yaşlandırma uygulaması hangisi? Tüm merak edilen soruları sizler için yanıtlamaya çalışalım.



Son günlerde yaşlandırma uygulaması ünlüler tarafında tam bir akım haline geldi demek doğru olacaktır. Neredeyse bütün ünlüler bu akıma eşlik edip yaşlandırma uygulaması kullanarak kendilerini yaşlandırıyor ve sosyal medya platformlarında paylaşıyor. Bunun üzerine de milyonlarca insan yaşlandırma uygulaması faceapp üzerinden resimlerini çekip yaşlandırıyor. Peki yaşlandırma uygulaması zararlı mı? Bu konu hakkında uygulamanın kurucuları "verilerin kesinlikle 3. şahıslarla paylaşılmadığı" açıklamasını yaptı. Yani kurucularına göre herhangi bir sorun teşkil etmediği belirtildi. Yine de dikkatli davranmak her zaman işimize yarayabilir.



Faceapp, son zamanların en popüler yaşlandırma uygulaması olmasıyla oldukça dikkat çekiyor ve milyonlarca kişi bu uygulamayı kullanarak tam bir akım haline getirdiler diyebiliriz. Özellikle yaşlandırma uygulaması ünlüler tarafından kullanılınca ister istemez popüler bir hal alıyor demek de doğru olacaktır. Sonuç olarak biz insanlar her ne kadar gerçek olmasa da yaşlı halimizi elbette merak ediyor ve nasıl bir tipe sahip olacağımızı görmek istiyoruz. Bu nedenle de bu tür yaşlandırma uygulamalarını kullanarak kendimize bir eğlence buluyoruz.

İlginizi Çekebilir = Amber Heard Filmleri İzlemek İsteyenlere 10 Amber Heard Filmi

Şimdi de sizlere yaşlandırma uygulaması ünlüler tarafından kullanılıp paylaşılan resimlerden bir kaç tanesini konumuz içerisinde sunalım.

Yaşlandırma Uygulaması Acun Ilıcalı
Yaşlandırma Uygulaması Acun Ilıcalı - Kurgu Gücü


Yaşlandırma Uygulaması Aleyna Tilki
Yaşlandırma Uygulaması Aleyna Tilki - Kurgu Gücü



Yaşlandırma Uygulaması Cem Yılmaz ve Ozan Güven
Yaşlandırma Uygulaması Cem Yılmaz ve Ozan Güven - Kurgu Gücü


Yaşlandırma Uygulaması Şahan Gökbakar
Yaşlandırma Uygulaması Şahan Gökbakar - Kurgu Gücü


Yaşlandırma Uygulaması Edis
Yaşlandırma Uygulaması Edis - Kurgu Gücü



Yaşlandırma Uygulaması Ünlüler Cristiano Ronaldo - Messi
Yaşlandırma Uygulaması Ünlüler Cristiano Ronaldo - Messi - Kurgu Gücü


Gördüğünüz gibi yaşlandırma uygulaması ünlüler tarafında da oldukça kullanılır bir hal almış ve sosyal medyayı esir altına aldı diyebiliriz. Sizlerde bu akım hakkında fikirlerinizi konumuzun altında yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Facebook İnstagram Gibi Sosyal Medya Platformları Çöktü mü?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..