Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Temmuz 2019 Cuma

Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi

Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi - Kurgu Gücü
Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
Yasal film siteleri ya da ücretsiz film siteleri muhtemelen bir çok kişi tarafından aranıyor. Amazon, Netflix, Blu TV, HBO ve Fil TV gibi film siteleri var fakat bunların ücretli bir şekilde film izleme imkanı sunuyor olmasından dolayı binlerce kişi ücretsiz ve yasal film izleme siteleri arıyor. Bizde düşündük ki madem bu konu bu kadar aranıyor kimseyi boş yere yorup uğraştırmayalım ve ücretsiz ve yasal film izleme siteleri arasında en iyi  tanesini konumuzda ele alalım dedik. Sonuç olarak hem ücretli hemde zararlı film sitelerinden film izlemekten artık sıkılmışsınızdır. Peki Ücretsiz ve yasal film izleme siteleri hangileri diye merak ediyorsanız gelin konumuza bir göz atın.


Yasal film izleme sitesi bulmak gerçekten çok zor diyebiliriz. Nedeni ise her filmin telif hakkı olmasından dolayı online film izleme siteleri bütün filmleri yasal bir şekilde yayınlama şansına sahip değiller. Bu nedenle de hem ücretsiz olacak hemde yasal olacak bir site bulmanın zorluğunu da bilerek sizlere belirli limitlerde filmleri ücretsiz ve yasal olarak sunan online film izleme siteleri paylaşacağız.



Yasal ve Ücretsiz Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Muhteşem Film Sitesi


Classic Cinema Online

Yasal ve Ücretsiz Olarak Film İzleme Sitesi - Classic Cinema Online - Kurgu Gücü
Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
Aksiyon, macera,komedi, kovboy, dram, korku, bilim kurgu, romantik, gerilim gibi daha fazla filmi hem ücretsiz hem de yasal olarak izlemenizi sağlayan Classic Cinema Online, gerçekten film izlemeyi severler için muhteşem bir imkan sağlıyor. Yasal film izleme siteleri arasında yer alan site ücretsiz olmasıyla da oldukça dikkat çekiyor. Sitenin dilinin yabancı olması sizi korkutmasın aksine daha verimli bir site olduğunun kanıtı diyebiliriz.


Youtube

Yasal ve Ücretsiz Olarak Film İzleme Sitesi - Youtube - Kurgu Gücü
Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
Listemizin 2. sırasında yer alan yasal ve ücretsiz film izleme siteleri arasında bütün dünyanında bildiği Youtube geliyor. Youtube üzerinden bir çok filmi hem ücretsiz hem de yasal bir şekilde izleyebilirsiniz. Çünkü Youtube, telif hakkı içeren içerikleri pek barındırmadığı için genel olarak yasal filmler bulunuyor. Yabancı filmlerden tutun Türk filmlerine kadar bir çok filmi bulabilirsiniz. Yine yasal olarak paylaşılmadığını düşündüğünüz filmleri Youtube üzerinden bildirmenizde fayda vardır.



PopcornFlix

Yasal ve Ücretsiz Olarak Film İzleme Sitesi - PopcornFlix - Kurgu Gücü
Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
Yasal film izleme siteleri arasında yer alan PopcornFlix, dili her ne kadar yabancı olsa da ücretsiz film izleme sitelerinden birisi olmasıyla da dikkat çekiyor. Sitede komedi filmlerinden tutun romantik filmlere, bilim kurgu filmlerinden tutun aile filmlerine kadar bir sürü filmi ücretsiz bir şekilde izleme imkanınız bulunuyor.


Retrovision TV

Yasal ve Ücretsiz Olarak Film İzleme Sitesi - Retrovision TV - Kurgu Gücü
Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
Retrovision TV, gerçekten her türde film bulunduran harika sitelerden bir tanesidir. Ücretsiz film izleme siteleri arasında yer alıyor olması ayrı bir şansken bir de yasal film izleme sitelerinden bir tanesi olması siteyi oldukça özel kılıyor. Macera filmleri, suç filmleri, kovboy filmleri, komedi filmleri, çizgi filmleri, dram filmleri ve korku filmleri gibi daha bir sürü türü içinde bulundurması ve ücretsiz olarak sunması oldukça iyi.



The Internet Archive

Yasal ve Ücretsiz Olarak Film İzleme Sitesi - The Internet Archive - Kurgu Gücü
Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
Filmler dışında milyonlarca kitap, müzik, yazılım ve web sitesi gibi daha fazla içeriği içinde barındıran The Internet Archive, ücretsiz film izleme sitelerinden bir tanesidir. Yasal olarak milyonlarca filmi izleme imkanı sağlayan sitenin dili de yine yabancı olmasıyla da dikkat çekiyor. Gerçekten harika içeriklere sahip olan site, işimize oldukça yaracak gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir
1- Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler
2- Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi
3- Netflix, BluTV ve Puhu TV Artık RTÜK Denetiminde Olacak

NOT = Şuan yasal ve ücretsiz olarak bilinen bu sitelerin daha sonra değişim gösterme durumuna karşı; Bilgilerin doğruluğu hakkında site olarak herhangi bir sorumluluk kabul etmemekle birlikte doğruluğunun takibi kişinin kendisine aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..