Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ağustos 2019 Perşembe

Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır?

Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır? - Kurgu Gücü
Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır?
İnternet hayatına yeni atılmış herkesin ilk tanıştığı reklam sitesi Adsense oluyor. İlk site ekleme işinden sonra işleri daha da büyütüp yeni site ekleme işine girişmek isteyenler oluyor fakat Adsense yeni site ekleme nasıl yapılır sorusunun cevabını bilmedikleri için araştırmaya koyuluyorlar. İşte bu konumuzda sizlere Adsense yeni site eklemek için ne yapmanız gerektiğini anlatacağız.


Çok basit bir kaç adımla sizlere Adsense site listesine bir tane daha site eklemenizin aşamalarını göstereceğiz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Eskiden yeni site eklediğinizde onay falan gerekmiyordu fakat adsense güncelleme yaptı ve yeni site eklediğinizde kısa bir inceleme süreci başlatıyor. Yani sitenizi ekler eklemez hemen reklam alamıyorsunuz. Kısa inceleme süreci bittikten sonra size reklamlarınızı yayınlayabileceğinize dair bir mail yolluyor. Mailden sonra reklamlarınızı sitenize ekleyebilirsiniz. Şimdi Adsense güncelleme sonrasında nasıl site ekleyeceğinizi anlatalım.


Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır?

İlk olarak Adsense girişinizi yapın.
Yeni site eklemek için Adsense panelinizin sol kısmında yer alan "Siteler" seçeneğine tıklayın.
Sağ tarafta sayfa açılacak. Orada hazırda olan sitelerinizi göreceksiniz. İşte o sitelerin sağ üst tarafında yer alan "Site Ekle" seçeneğine tıklayın.
Karşınıza " Web sitenizle başlayalım" diye bir yazı çıkacak. Orada yeni site ekleme işlemi yapacağınız sitenizi ekleyin. Devamında "Sonraki" butonuna basın.



Karşınıza "Sitenizi Adsense'e Bağlayın" diye bir alan çıkacak. Orada şu şekilde bir yazı cıkacak; "Bu kodu kopyalayıp sitenizin HTML'sinde ve etiketleri arasına yerleştirin. Reklam göstermek istediğiniz tüm sayfalara kodu yerleştirin. Bazı kontroller gerçekleştirildikten sonra siteniz reklam göstermeye hazır hale gelecektir. Reklamlar bölümüne gidip göstermek istediğiniz reklam biçimlerini seçin." hemen altında sitenizin urlsi çıkacak ve sonrasında da reklam göstermek istediğiniz her alan eklemeniz için bir kod verilecek. O kodu kopyalayıp sitenizin reklam gösterilmesini istediğiniz tüm sayfalara ekleyin.
Ardından alt kısımda "Gönder" butonuna başlayarak yeni site ekleme işleminizi yapmış olun.

Evet arkadaşlar Adsense yeni site ekleme işlemi işte bu kadar basit. Yeni siteniz hayırlı olsun. Bol kazançlar.

İlgili Konu = Adsense Ödeme Yapıldı Diyor Ama Banka Hesabımda Görünmüyor

1 yorum:

  1. Abi sanırım makalelerini hep 15:30 da paylaşıyorsun. Takipteyim teşekkürler..

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..