BİMcell Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? BİMcell Çalışma Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Ağustos 2019 Pazar

BİMcell Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? BİMcell Çalışma Saatleri

 BİMcell Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? BİMcell Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü

BİMcell saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bu soru bir çok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. BİM marketler zincirinin ortaya çıkardığı avea altyapısının kullanıldığı BİMcell hakkında tüm detayları sizler için paylaşmaya çalışacağız. O zaman gelin sizlere BİMcell saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? BİMcell çalışma saatleri 2019 hakkında tüm detayları sizler için konumuzda paylaşacağız.




BİMcell ucuz paketleri olmasından dolayı binlerce kişi tarafından tercih edilen hatlardan bir tanesi konumunda.. Hayatımızın her yerini heranını saran telefonlar, tabi ki sim kart olmadan arama yapamıyor, mesajlaşamıyor ve daha bir sürü şeyden yoksun kalıyoruz. Şimdi belki de bir çoğunuz bu tür şeyleri internet ile zaten yapıyoruz diyecektir. Yani aramayı ve mesajlaşmayı internetin sunduğu uygulamalarla yapıyoruz zaten diyenler olacak fakat sim kart ile daha rahat konuşma ve uygun paketlerle konuşma şansınız var. Peki BİMcell saat kaçta açılır, saat kaçta kapanır?


BİMcell Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? BİMcell Çalışma Saatler



BİMcell, BİM mağazalarının bir ürünü olduğu için çalışma saatleri de BİM ile birlikte oluyor. Yani BİMcell hat sahibi olmak isteyenler BİM mağazalarına gidip yeni bir BİMcell hat sahibi olabilirler. Yani bu durumda sizlerin BİMcell çalışma saatleri yerine BİM mağazasının çalışma saatlerini öğrenmeniz gerekiyor. İşte bu noktada sizlere "BİM Marketleri Çalışma Saatleri - BİM Hafta Sonu/İçi Çalışma Saatleri" hakkında bilgi verdiğimiz konuyu inceleyerek bilginin asıl kaynağına ulaşabilirsiniz.


BİMcell Hattımda Ne Kadar TL Kaldığını Nasıl Öğrenebilirim?
BİMcell Hattımda Ne Kadar TL Kaldığını Nasıl Öğrenebilirim? - Kurgu Gücü
Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz.
Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, 9333'ü aramanız yeterli. Arama sonucu, bakiyeniz sesli yanıt sistemi tarafından size anons edilir.

İlginizi Çekebilir = Türk Telekom Bayileri Çalışma Saatleri 2019

BİMcell Hattımı Başka Bir Kişiye Devretmek İstiyorum. Ne Yapabilirim?
Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır. Hat devri durumunda, yeni hat aboneliğinde olduğu gibi sizin adınıza devlete ödenen vergiler devir sırasında alınmaktadır.



BİMcell Hattımın Numarasını Nasıl Değiştirebilirim?
Numara değişikliği için BİMcell Müşteri Hizmetleri’ne BİMcell hattınız ile 551, sabit hat ya da diğer operatörlerden 444 4 551’den ulaşarak işleminizi yaptırabilirsiniz.

İşlem ücreti vergiler dahil 20 TL'dir. Faturasız hatlar için numara değişikliği işlemi ayda 1 kez yapılabilir.

BİMcell Hattımı Kaybettim. Tekrar Aynı Numarayı Kullanmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor?
Hattınızı kaybettiğinizde, BİM mağazalarından yedek SIM kart alarak tekrar aynı numarayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hattımı Nasıl İptal Ettirebilirim?
Hat iptal işlemini BİM mağazaları aracılığıyla yaptırabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri

Hattım İptal Olmuştu, Yeniden Açtırmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor?
İptal olan faturasız hatlar, hat iptal tarihinden itibaren 1 yıl boyunca hat sahibi tarafından yeniden alınabilmektedir. Hattın 1 yıllık süre içinde yeniden alınabilmesi için, hat sahibinin abonelik sözleşmesi doldurması ve gerekli belgeleri iletmesi yeterlidir. Yeniden aktivasyon durumunda, yeni hat aboneliğinde olduğu gibi sizin adınıza devlete ödenen vergiler hat açılışı sırasında alınmaktadır.



PIN numaramı hatalı girdiğim için telefonum kilitlendi, PUK kodu istiyor. Ne yapabilirim?
Ayrıca BİMcell Müşteri Hizmetleri’ne BİMcell hattınız ile 551, sabit hat ya da diğer operatörlerden 444 4 551’den ulaşarak da PUK bilginizi talep edebilirsiniz. PUK kodunuza BİMcell Online İşlemlere giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..