Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ağustos 2019 Perşembe

Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir?

Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir? - Kurgu Gücü
Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir?
İnternet siteleri için meta etiketler oldukça önem arz ediyor. İşte onlardan bir tanesi de arama açıklaması olarak biliniyor. Peki blogger arama açıklaması nasıl etkinleştirilir? İşte tüm detayları sizler için konumuzda paylaşıyoruz.



Bir site için en önemli şeyin meta etiketler olduğunu öğrendiniz ve blogger arama açıklaması eklemeye karar verdiniz fakat nasıl yapılacağı konusunda bilgiye sahip olmadığınızı fark ettiniz. Hemen google amcaya blogger arama açıklaması yazdınız. Sonrasında bizim sitemiz denk geldi ve yazımızı okumaya başladınız. Merak etmeyin en iyi bilgiyi sizlere sunuyoruz. Konumuza geçmeden sizlere daha önce paylaştığımız "Arama Açıklaması Nedir, Ne İşe Yarar, Nelere Dikkat Edilmeli?" adlı konumuza mutlaka göz atın. Şimdi konumuza geçelim.



Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir?

İlk olarak hangi sitenizde ya da blogunuzda bu işlemi yapacaksanız panelinize giriş yapın.
Panelinizin solunda yer alan menüden önce "Ayarlar" seçeneğine sonrasında ise "Arama Tercihleri" seçeneğine tıklayın.
Açılan sayfada "Meta Etiketler" yazan kısmın hemen altında "Açıklama" seçeneği var. Onun karşısına yer alan "Düzenle" seçeneğine tıklayın.
Ardından "Arama Açıklamaları Etkinleştirilsin mi?" sorusuna "Evet" diyin.
Karşınıza bir açıklama gireceğiniz alan çıkacak. Oraya mutlaka bir açıklama girin. O açıklama sitenizin açıklamasıdır. Yani google amcada sitenizin isminin altında çıkan sitenizi kısa açıklamasıdır.

Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir? - Kurgu Gücü
Blogger Arama Açıklaması Nasıl Etkinleştirilir?

Evet arkadaşlar artık blogger arama açıklaması etkinleşti. Bütün makalelerinizde özel olarak arama açıklaması girebilirsiniz. Bunun içinde makale yazdığınız alanın hemen sağ tarafında yer alan "Arama Açıklaması" kısmını kullanarak işlem yapabilirsiniz.



Son olarak "Blogger Meta Etiketlerini Düzenlemek İçin Yapmanız Gerekenler" adlı konumuzda sizlere arama açıklaması yani meta etiket eklemek için nasıl yapacağınızı yazdık. Şuan yazdığımız konuya benzer bir yazı olarak görülse de bu yazdığımız konu blogger'da yeni başlamış ve henüz blogger arama açıklamasını etkinleştirmemiş kişiler için yazılmıştır. Linkteki konu ise arama açıklamasını etkienleştirmiş ama ne işe yaradığını bilmeyip boş bırakanların doldurması için yazılmıştır.

1 yorum:

  1. En sonunda blogger arama açıklamasını etkinleştirdim hocam çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..