Hız Tutkunları İçin Lamborghini Aventador SVJ Resmen Tanıtıldı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Ağustos 2019 Cuma

Hız Tutkunları İçin Lamborghini Aventador SVJ Resmen Tanıtıldı

Hız Tutkunları İçin Lamborghini Aventador SVJ Resmen Tanıtıldı - Kurgu Gücü

Dünyanın en pahalı arabalarının üreticisi olan Lamborghini, yeni model Lamborghini Aventador SVJ'yi resmen tanıttı. Mükemmel beygir gücüne sahip olan Aventador SVJ, yeni özellikleriyle görenleri adeta büyüsü altına almış durumda. Lamborghini Aventador SVJ özellikleri nelerdir? Lamborghini Aventador SVJ fiyatı ne kadar? Kaç beygir gücüne sahiptir? Tüm merak ettiğiniz soruları konumuz içerisinde bulacaksınız.



İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Zengin 10 Adamının Milyarderlerin Para Gösterisi

Belki de beygir gücünü duyduğunuzda şaşırıp kalacaksınız. Çünkü 770 beygir gücüne sahip Lamborghini Aventador SVJ ile hızın doruklarını yaşama imkanınız olacak. 770 beygir gücüyle tanıtılan araba gösteriş ve ihtişamı ile de görenleri adeta büyüledi. Yakın zamanlarda internet üzerinde sürekli fotoğrafları dolaşan Lamborghini SV serisinin yeni modeli Aventador SVJ resmi olarak tanıtıldı. Lamborghini Aventador SVJ nerede tanıtıldı ? ABD'de yer alan California eyaletinde düzenlenmiş olan bir etkinlikle tanıtıma sergilenmiş araba 770 beygir gücü ürettiği de tanıtım esnasında bildirilmiştir.



Peki yeni model Lamborghini Aventador SVJ kaç adet üretilecek ? Lamborghini yeni modeli Aventador SVJ'den tam tamına 963 adet üretileceği açıklanmıştır. Yani çok fazla üretilmemiş denebilir aslında ve fiyatı herkese hitap edecek bir fiyat değil özellikle zengin kesimin alacağı bir miktar belirtiliyor. Bu yeni modelde markanın önceki modeline göre daha güçlü ve aerodinamik versiyon olarak üretildiği bildirilmiştir.

İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Güçlü Üstü Açık Spor Arabası Yine Ferrari'den Geldi

Hız Tutkunları İçin Lamborghini Aventador SVJ Resmen Tanıtıldı - Kurgu Gücü

Yeni model SVJ'nin motoru İtalyan firmanın daha önceki ürettiği araçlardan bugüne kadar en güçlü V12 motor olarak tarihe geçtiği de söylenmektedir. V12 motoru tam tamına 770 beygir gücüne sahip olarak üretilmiş olup torku 720 Nm olarak belirtilmiştir.

İlginizi Çekebilir = Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı

Peki Lamborghini Aventador SVJ ne kadar hız yapıyor ? Lamborghini'nin yeni modeli 2.8 saniyede 0-100 kilometre hızlandığı belirtilmiştir. Bununla birlikte 8.6 saniyede ise 200 kilometre hızı çıktığı açıklanmıştır. Arabanın yaptığı son hız ise tam tamına 350 kilometre olarak sunulmuştur. Bunlarla beraber yapılan açıklamalarda aracın 100 kilometre hıza çıktığında o hızdan 0 kilometreye düşebilmesi için tam tamına 30 metrelik bir alan gerektiği resmi bilgileri arasında yerini almış durumda. Bu şu oluyor ki araç çok çabuk hız ivmesi kazanabildiği gibi bir de bu hızdan çok çabuk durabilme özelliğine sahip olarak üretilmiştir.

Hız Tutkunları İçin Lamborghini Aventador SVJ Resmen Tanıtıldı - Kurgu Gücü

İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Pahalı 6 Arabası Fiyat ve Özellikleri

Genel olarak dört tekerler çekiş sistemine sahip olarak üretilen aracın lastikleri özel üretim olan Pirelli P Zero Corsa lastikleriyle donatıldığı açıklamalar arasında yer aldı. Peki Lamborghini Aventador SVJ'nin ağırlığı ne kadar ? Yeni model SVJ tam olarak 1525 kilogram ağırlığında üretildiği açıklamalar içinde bulunuyor.


Peki Lamborghini Aventador SVJ fiyatı ne kadar ? Fiyatı aslında her kesime hitap eden bir fiyat değil. Çünkü belirtilen fiyat genelde zengin kesimin alabileceği bir fiyat olarak görülüyor. Vergiler dahil olmadan Avrupa fiyatı 439 Bin 116 Euro yani şuan ki euro kuruyla 3.305.977 Türk Lirası değerine sahiptir. Lamborghini Aventador SVJ'nin 900 adeti standart modele sahipken, geriye kalan 63 adetiyse markanın 100. yıl dönümüne özel olarak üretilen versiyonu olacaktır. Orta halli ya da fakir insanların sadece hayalinde kalacak bu arabalar, zenginlerin oyuncağı olacak ve sınırlı sayıda üretilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..