Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ağustos 2019 Çarşamba

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır? - Kurgu Gücü
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?
Instagram bildiğiniz üzere son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi konumunda. Instagramda takip ettiğiniz ya da etmek istediğiniz bir kişinin Instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi yaparak doğru kişi olup olmadığını görmek ya da profil fotoğrafında nasıl çıktığını görmek isteyebilirsiniz. İşte bu tür arayış içinde olan kişiler için instagram profil fotoğrafı büyütme 2019 nasıl yapılır konusundan bahsedeceğiz.


Instagram, şahsımca şuanda en çok kullanılan resim paylaşım sitelerinden bir tanesi. Resmi geçtim özellikle hikaye paylaşım konusunda oldukça aşırılaştı diyebiliriz. Peki takip ettiğiniz ya da takip etmek istediğiniz bir arkadaşınızın kullanıcı adını bilmiyor sadece adını biliyorsunuz ve adını yazdığınızda hangisi olduğu profilindeki resmin küçük olmasından dolayı göremiyorsunuz. Bu nedenle de Instagram profil fotoğrafı büyütme 2019 ya da diğer bir arama şekliyle Instagram profil fotoğrafı görme nasıl yapılır sorusunu kendinize soruyorsunuz.



İşte artık kendinize sormayı bırakın ve hemen google amcaya ya da bing, yaani gibi arama motorlarına Instagram profil resmi büyütme yazın. Yazdığınızda karşınıza bu konu hakkında çeşitli bilgiler sunan sayfalar elbette çıkacaktır fakat siz tıklaya tıklaya bizim sitemize tıkladınız ve bu konuda kendinizi şanslı hissedin. Çünkü asıl doğru bilgiye sitemizde ulaşmış olacaksınız. Nasıl mı? Okumaya devam edin.


Sözü fazla uzatmadan Instagram profil fotoğrafı büyütme nasıl yapılır sorusu için herhangi bir uygulama falan indirmenize gerek yok. Çünkü online yani internet üzerinden bir çok sitede Instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi yapabiliyorsunuz. Biz de sizleri fazla bekletmeden aşağıda verdiğimiz linke tıklamanızı istiyoruz.


  • izuum.com sitesine gidin.



Linke tıkladınız ve karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa açıldı.
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır - Kurgu Gücü


Açılan sayfada "Username and press enter" yazan yere Insgtagram profil fotoğrafı büyütme 2019 işlemi yapacağınız kişinin kullanıcı adını yazın ve enterlayın. Biz kendi hesabımız olan "kurgugucu" kullanıcı adımızı yazdık ve enterladık.
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır - Kurgu Gücü



Ardından sayfayı aşağıya doğru indirin. Aşağıda kullanıcı adını yazdığınız kişinin Instagram profil fotoğrafı büyütülmüş bir şekilde göreceksiniz.
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır - Kurgu Gücü


İşte sayın takipçi arkadaşlar, sizlere bugün Instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi hakkında yardımcı olmaya çalıştık. Buna ek olarak daha bir çok instagram profil resmi büyütme sitesi hatta uygulamaları bile var ama sizin için onlara gerek kalmadı. Çünkü verdiğimiz adres ile rahatça Instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi yapabilirsiniz. Yorumlarınızı konu altında bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir = Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..