Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ağustos 2019 Cumartesi

Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri

Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri - Kurgu Gücü
Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri

Resim format değiştirme artık internet sitesi sahipleri için zorunlu bir hal aldı. Çünkü PNG ve JPG gibi formatların sıkıştırılma konusunda pekte özverili olduğunu söyleyemeyiz. Peki online resim format dönüştürücü siteler hangileri? İşte sizler için online resim format değiştirme siteleri hakkında bilgiler verelim..



Bildiğiniz üzere site hızı için resimlerin iyi sıkıştırılması gerekiyor ve bu nedenle de PNG ve JPG gibi formatların dönüştürülüp yeni nesil resim biçimlerine çevrilmesi gerekiyor. Peki yeni nesil resim biçimleri neler diyecek olursanız "Resim Dosya Biçimlerini Yeni Nesil Formatlarda Paylaşın" adlı konumuzu inceleyebilirsiniz. Peki bu formatları nasıl çevireceğiz? Bunun yanısıra resim dönüştürme programsız nasıl yapılır?

Bir çok online resim format dönüştürme sitesi var fakat yeni nesil formatlara dönüştüren site bulmak gerçekten zor. İşte artık sizin aramanıza gerek kalmadı. Çünkü sizlere vereceğimiz tek bir site sayesinde resim formatlarını değiştirmek çok kolay olacak.


Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri

Convertio
Online Resim Format Değiştirme - Convertio - Kurgu Gücü
Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri - Convertio
Dediğimiz gibi bir çok site var fakat siz yeni nesil formatlarda resim çevirmek istiyorsanız "Convertio" tam size göre.. Çünkü yeni nesil formatların hepsini ve daha fazlasını çevirme imkanı sunan online resim format dönüştürücü sitedir. Yeni nesil dışında png'yi jpg'ye, jpg'yi, jpeg'e ve daha fazla bir sürü formata dönüştürme şansına sahip olacaksınız.


Jinaconvert
Online Resim Format Değiştirme - Jinaconvert - Kurgu Gücü
Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri - Jinaconvert
Bu site de sizlere online resim format değiştirme hizmeti sağlıyor fakat burada yeni nesil formatlara çevirme özelliği bulunmuyor. Genel olarak JPG'ye, PNG'ye, GIF'e, BMP'ye, TIFF'e, ICO'ya, PNM'ye, PBM'ye, PGM'ye, PPM'ye ve SVG'ye dönüştürme gibi özellikler sunuyor.


jpg2png
Online Resim Format Değiştirme - Jpg2png - Kurgu Gücü
Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri - jpg2png
Bu site ise sadece Jpg formatını, png'ye çeviriyor. Yani ben sadece jpg formatını png'ye dönüştüreceğim diyorsanız bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Convertio ile tüm resimlerinizi istediğiniz formata dönüştürebilirsiniz fakat biz yine de kullanmak isteyenler için 2 tane de alternatif olsun diye online resim format dönüştürme sitesi paylaştık. Umarım faydalı bir yazı olmuştur.

İlgili Konu = SEO Resim Optimizasyonu Nasıl Yapılır? Online Resim Optimize Etme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..