Oscar Cordoba Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ağustos 2019 Çarşamba

Oscar Cordoba Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Oscar Cordoba Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü
Oscar Cordoba Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?
Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba, sosyal medya platformu twitter üzerinde en çok konuşulan konularda tt oldu. 10 binlerce kişinin konuştuğu Oscar Cordoba kimdir, kaç yaşındadır, kariyeri boyunca hangi takımlarda oynamıştır? İşte Oscar Cordoba hakkında tüm detaylar..


Beşiktaş'ın efsaneleri arasında yerini alan Oscar Cordoba, sosyal medya gündemine oturdu. Oscar Cordoba kariyeri içinde en çok Beşiktaş'ta forma giymiştir. Bu nedenle de Beşiktaş'ın efsaneleri arasına girmiştir. 3 Şubat 1970 Kolombiya doğumlu olan kaleci, Oscar Cordoba şimdi nerede diye soranlar için, kalecilik kariyerine 1 Ocak 2010 tarihinde son vermiştir. En son oynadığı takım Millonarios kulübüdür. 186 cm boyunda olan kaleci sağ ayağını kullanırdı. Gerçek adı Óscar Eduardo Córdoba Arce olarak kayıtlarda yer almaktadır. En yüksek piyasa değeri 2,5 milyon euro olan Oscar Cordoba'nın güncel piyasa değeri kaleciliği bıraktığı için bulunmamaktadır.

Oscar Cordoba Kariyeri - Oynadığı Takımlar

Oscar Cordoba, Beşiktaş dışında işte şu takımlarda oynadı; Nacional U20, Atl. Nacional, Deportivo Cali, Quindio, Millonarios, Once Caldas, CD America de Cali, Boca Juniors, Perugia ve Antalyaspor takımlarında forma giymiştir.


Oscar Cordoba Kazandığı Kupalar

Boca Juniors 1998, 1999 ve 2000 senelerinde 3 defa Argentinischer Meister kupasını kazandı. 2000 de yine Boca Juniors ile Dünya Kupa galibi olmuştur. 2000/2001 sezonunda Kolombia ile COPA America şampiyonu olmuştur. Boca Juniors ile 1999/2000 ve 2000/2001 sezonlarında Libertadores Kupasını 2 defa kazandı. 2005/2006 sezonunda Beşiktaş ile Türkiye Kupa şampiyonu oldu. 2002/2003 sezonundan Beşiktaş ile Türkiye şampiyonu oldu.


2002/2003 Sezonu Oscar Cordoba'lı Beşiktaş Kadrosu

Oscar Cordoba, Tolga Doğantez, Tayfur Havutçu, Ahmet Yıldırım, Ronaldo Guiaro, Yasin Sülün, Ahmet Dursun, Marius Maldaraşanu, Daniel Pancu, Sergen Yalçın, Bayram Bektaş, Tamer Tuna, Niyazi Güney, Kaan Dobra, İbrahim Üzülmez, Federico Giunti, Nuvit Yasin Yıldız, Eser Yağmur, İlhan Mansız, Ali Cansun Begeçarslan, Antonio Carlos Zago, Göksel Gencer, Zafer Demiray, Serdar Topraktepe, Ali Eren Beşerler, Tümer Metin, Amaral, Pascal Nouma…

İlgili Konu = Thiago Maia Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..