Apple, İşletim Sistemi iOS 12 Beta 11 Sürümünü Yayınlandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ağustos 2019 Çarşamba

Apple, İşletim Sistemi iOS 12 Beta 11 Sürümünü Yayınlandı

Apple, İşletim Sistemi iOS 12 Beta 11 Sürümünü Yayınlandı - Kurgu Gücü
Apple, İşletim Sistemi iOS 12 Beta 11 Sürümünü Yayınlandı

Apple hala geliştirmeye devam ettiği iOS 12 Beta 11 sürümünü yayınlandı. Apple tarafından hala geliştirmeye devam edilin ve eylül ayında kullanıma çıkacak olan yeni işletim sistemi iOS 12 Beta 11 sürümü yayına sunuldu.


Apple, İşletim Sistemi iOS 12 Beta 11 Sürümünü Yayınlandı

ABD merkezli olan teknoloji sektörünün en büyüklerinden olan Apple firmasının bir çok yeni özelliğe sahip olan İOS 12 işletim sisteminin yeni sürümü olan Beta sürümü en sonunda geldi. Bundan 4 gün önce İOS 12 Beta 10 yayınlanmıştı. Bunun üzerine 4. gün sonunda Apple firması iOS 12 Beta 11'i geliştiricilerin kullanması için piyasaya sürdü. Bunun yanı sıra durmak bilmeyen yeniliklere herkesin kullanabileceği iOS 12 Public Beta 9 sürümünün de yayınlandığı bildirildi. iOS 12 Beta 11 açıklanana göre sadece geliştiriciler tarafında kullanılma imkanına sahipken, iOS 12 Public Beta 9 sürümü ise halka açık olarak yani herkesin kullanabileceği bir sürüm olarak piyasaya sunuldu.



Bu güncelleme de aslında çok çok abartılacak kadar bir değişiklik olduğunu söylemek doğru olmaz. Sadece bazı özelliklerin güncellendiği ön görülüyor. Çünkü Apple firması güncellemeler hakkın bir açıklamada bulunmadığı için net bir detay verme imkanı oluşmuyor.

İlginizi Çekebilir = Para Kazanmak için 8 Muhteşem Yol - %100 Kazanma Garantili

iOS 12 Beta 11 nasıl yüklenir ?

iPad ve iPhone cihazlarına yükleyebilmeniz için bir geliştirici hesabına yani UDID kaydının yapılmış olmasına ihtiyaç vardır. Farklı bir yükleme seçeneği olarak ise bir geliştirici profilini kullanmak olacaktır. İşte bu özelliklerden bir tanesine sahipseniz iOS 12 Beta 11 sürümünü cihazınıza kurup deneme imkanına sahip olabilirsiniz. Şunu da söylemek doğru olacaktır ki yeni işletim sisteminin hala Beta aşaması durumda olmasından dolayı kararlı bir şekilde çalışmama olasılığını olduğunu da belirtebiliriz.

iOS 12 Beta 11 hangi cihazları destekliyor ?

Apple firmasının muhtemel tarih olarak eylül ayında sunması beklenen iOS 12 Beta 11, farklı farklı özellik ve yenilik içermektedir. Şimdi sizlere iOS 12 Beta 11 sürümünün desteklediği cihazları sizler için yazalım.

iPhone 6/6 Plus, iPad Pro, iPad 9.7, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPod touch 6th, iPhone 5s, iPhone SE

İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Pahalı Bilgisayarları Hangileridir-En Pahalı 10 Laptop

Merak edilen sorulardan bir tanesi de iOS 12 ne zaman yayınlanacak ? Belirtilenler doğrultusunda yeni işletim sistemi olan iOS 12 Beta 11'in eylül ayından itibaren kullanıma sunulması beklenmektedir. Muhtemelen Apple her sene yaptığı gibi bu sene de yeni model ürünlerini eylül ayında tanıtımına sunacak ve ayrıca işletim sistemleri de bu yeni modeller ile güncellenecek gibi duruyor. Beklenene göre Apple, hem iPhone 9 modellerini hemde iPhone X modellerinin diğer üyelerini aynı ay içinde tanıtıma sunması beklenmektedir.


iOS ne zaman Türkiye'ye gelecek ?

Diye merak edenler için, muhtemelen eylül ayında kullanıma sunulmasıyla beraber Türkiye'de de yerini alacak gibi duruyor.

iOS 12 Public beta özellikleri neler olacak ? Bu sürümde halka açık olarak kullanıma sunulacağı için geliştiriciler dışında kullanıcılarda rahat bir şekilde kullanabilecektir. Performansın artacağı konusunda iddialar bulunuyor.

İlginizi Çekebilir = WhatsApp Ücretli Olacak İddiası Sosyal Medyayı Salladı

iOS 12 beta özellikleri neler ? Bu sürümde yapılan açıklamalara göre performans artışının olacağı söyleniyor. İddiaya göre eski cihazlarda açılış hızının %40'a kadar fark yaratacağı söylenen iOS 12 de Memoji, Pil Sağlığı, grup Facetime, Siri gibi benzer özelliğe yer verilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..