Thiago Maia Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Ağustos 2019 Salı

Thiago Maia Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Thiago Maia Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü
Thiago Maia Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?
Beşiktaş'ın gündeminde olan Fransa 1. ligin Lille takımında forma giyen genç futbolcu Thiago Maia hakkında sosyal medya üzerinde on binlerce kişi tarafından konuşuluyor. Peki Thiago Maia kimdir, kaç yaşındadır, hangi takımlarda oynamıştır? İşte Thiago Maia hakkında tüm detaylar...


Thiago Maia, 2017 tarihinde Fransa 1.ligin LOSC Lille takımında forma giymeye başladı ve 30 Haziran 2022 tarihine kadar da sözleşmesi bulunuyor. Lille'de 20 numaralı formayı giymektedir. 23 Mart 1997 tarihinde doğan Brezilyalı futbolcu, 179 cm boyundadır. Orta saha - Önlibero mevkisinde oynayan genç futbolcu Thiago Maia'nın 12 Ekim 2017 senesinde 9 milyon euro değerine sahipken şuanki güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirlenmiştir. Sol ayağını kullanan Thiago Maia Alencar, heran Beşiktaş ile anlaşma sağlayabilir.

Thiago Maia Alencar Oynadığı Takımlar

Şuanda Lille takımında oynayan Thiago Maia, daha önce Santos U20 ve Santos takımlarında forma giymiştir. 2014/15 sezonunda Santos U20 takımından Santos'a transfer olan Thiago Maia, 2017/18 sezonunda Santos'tan Lille takımına 2022 senesine kadar sözleşme ile transfer olmuştur. Ayrıca eski milli oyuncu olan Thiago Maia, Brezilya U23 takımında da forma giymiştir. Daha önce kupa geçmişi olmayan genç oyuncu bakalım ilerleyen zamanlarda kupa kazanabilecek mi?

İlginizi Çekebilir = Luiz Gustavo Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..