Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Eylül 2019 Cuma

Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Hareket Sekiz filmi 2019 Türk komedi filmleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. En çok beklenen filmlerden bir tanesi olan Hareket Sekiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecek, yönetmeni kim? olduğunu merak edenler için film incelemesi adı altında tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz...


Film, 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek. 1 saat 45 dakika süreye sahip olan Hareket Sekiz filminin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu'dur. Komedi filmleri türünde çekilen filmin başrolünde Türk filmlerinin tanınan isimlerinden Hande Katipoğlu, Gürgen Öz ile Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal yer alıyor. Senaryosunu Ayberk Çınar'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını Levent Cengizhan üstlenmiştir.


Hareket Sekiz Filmi Oyuncuları
Filmde Canan rolünü Hande Katipoğlu, Bünyamin rolünü Ali Sunal, Neriman rolünü Devrim Yakut, Zolka rolünü Gürgen Öz, Ebruli rolünü Bihter Dinçel, Bakkal rolünü Doğan Akdoğan, Reşat rolünü Onur Atilla ve son olarak Başkomiser rolünü ise Çağatay Atasagun canlandırmıştır. Beraberinde Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin ve Aykut Taşkın gibi isimlerde yer almaktadır.


Hareket Sekiz Film Konusu
Filmi kısaca özetleyecek olursak, Rus mafya liderinin peşine düşmüş 3 polis memurunu ele alarak konu edinmiştir. Genel olarak şanslarına başarılar elde etmiş olan 3 polis memuru olan Reşat, Kazım ve Bünyamin'in bu sefer oldukça zorlu bir görevi bulunmaktadır. Rus mafya lideri Zolka'nın kaçakçılık planını çökertmeleri gerekmektedir. Zolka büyük bir kaçakçılık peşindedir ve bor madenini özel bir silahta kullanılması adına Türkiye'den yurt dışına kaçıracaktır. İşte bu 3 polisin görevi ise Rus mafyasının bu planını alt etmektir. Bu görev yüzünden başlarına hiç beklemedikleri büyük bir kargaşa gelecektir. Bakalım bu 3 polis bu kargaşa içinde Rus mafyasını alt edebilecek mi?


Hasret Sekiz Filmi İncelemesi, Yorum ve Eleştirisi
Normalde Türk yapımı filmleri pek paylaşmıyor olsam da nadiren paylaştığım filmler oluyor. Bu filmlerden bir tanesi olan Hareket Sekiz adlı filmi de en çok beklenen filmler arasında yer alıyor olmasından dolayı inceleme gereği duydum. Ali Sunal her ne kadar babası Kemal Sunal(Rahmetle Anıyoruz) kadar olmasa da komedi filmleri hatta sinema dünyasında iyi yerlere geldi. Hande Katipoğlu ve Gürgen Öz zaten oldukça iyi oyuncular olduğu için filmin iyi geçeceğini düşünüyoruz. Özellikle konusunun da güzel olması filmi inceleme isteğimi bir doz daha arttırmış oldu. Güzel bir film olacağını düşünüyoruz.


Hareket Sekiz Filmi Hakkında Takipçi ve Ziyaretçi Soruları
Sizin Hareket Sekiz filminden ne gibi beklentileriniz var?
Oyuncu kadrosu nasıl ya da yeterli miydi?
İzlemeye değer mi bir film mi yoksa boşver izlemeye değmez mi?
Komedi filmleri türünü tam manasıyla sizlere verdi mi?


İlginizi Çekebilir
1- Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri
2- Lucy Film İncelemesi: Scarlett Johansson 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi
3- Organize İşler 2 Sazan Sarmalı - Teaser Vizyon Tarihi Belli Oldu
4- Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri
5- Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi
6- Ata Demirer'in Hedefim Sensin Film Fragmanı Tanıtıma Sunuldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..