Instagram'a "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" Özelliği Geliyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Eylül 2019 Salı

Instagram'a "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" Özelliği Geliyor

Instagram'a "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" Özelliği Geliyor - Kurgu Gücü
Instagram'a "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" Özelliği Geliyor
Instagram'dan beklenen özellik üzerinde çalışmalar başladı. Sosyal medya üzerinde en popüler platformlardan biri olan Instagram, mesaj atma ve alma konusunda yeni güncellemeler yapmaya hazırlanıyor. Bunların başında ise "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" özelliği yerini alıyor. İşte konu hakkında tüm detaylar..


Bildiğiniz üzere Instagram ilk piyasaya çıktığında sadece fotoğraf paylaşım platformu olarak işlev gösteriyordu. İlerleyen zamanlarda ise platformda kullanıcı sayısının artması üzerine mesajlaşma özelliğini de eklemişlerdi. Tabi bunlarda yetmedi ve aynı WhatsApp gibi sesli mesaj gönderme gibi özellikler de platforma dahil etti. Hatta sizlerinde bildiği üzere Instagram bir ara mesajlaşma uygulaması bile çıkarmıştı tabi pek tercih edilmediği için midir bilinmez ama uygulamayı kapatmıştı. Şimdi ise Instagram mesaj atma konusunda yeni bir özelliği sunmak için çalışıyor..



Şuanda Instagram platformuna girdiğiniz zaman birinin profiline baktığınızda o kişinin hesabı herkese açıksa o kişinin profilinde "Mesaj" butonu görünür fakat o kişi hesabını gizli yaparsa takip etmeden mesaj gönderme gibi bir olasılık yok diyebiliriz. İşte bu doğrultuda herkese açık olan hesaplara mesaj atıldığında direkt mesaj gidiyor fakat diğer türlü mesaj atılamıyor.

İlgili Konu = Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor

İşte Instagram'ın çalıştığı bu yeni özellik sayesinde "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" seçeneği ile daha rahat mesajlaşma konusuna güzel bir önlem alınmış oluyor. Tabi söylenilene göre özellik üzerinde hala çalışmaların devam edildiği ve test aşamasında olduğudur. Bu özelliğin haberini ise daha önce de çoğu Instagram özelliğini yapan Jane Manchun Wong'un kişisel Twitter sosyal medya hesabında kendi paylaşmıştır. Test aşamasında olmasından dolayı tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil. Pekte uzun süreceğe benzemiyor uygulamanın hayata geçirilmesi..

İlginizi Çekebilir = WhatsApp Parmak İzi Kilidiyle Beraber 4 Yeni Özellik Sunacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..