Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Eylül 2019 Salı

Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!

Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi! - Kurgu Gücü
Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!
Terminatör serisinin devam halkası niteliğinde olan Terminatör Kara Kader, oyuncuları ve konusuyla harikalar yaratacak. Dünyanın en iyi aksiyon ve bilim kurgu filmleri serilerinden bir tanesi olan Terminatör Kara Kader ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler, konusu ne olacak? İşte Terminatör Kara Kader hakkında tüm detaylar...




Arnold Schwarzenegger'in başrollerinde yer aldığı Terminatör serine yeni bir halka daha ekleniyor. Halkanın 6. filmi olacak Terminatör: Kara Kader, 31 Ekim 2019 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Yönetmen koltuğunda Tim Miller'ın oturduğu film de Arnold Schwarzenegger'e Linda Hamilton ile Mackenzie Davis eşlik ediyor. Aksiyon ve bilim kurgu filmlerin vazgeçilmez serilerinde bir tanesi olan Terminatör: Kara Kader, Abd yapımı bir filmdir. Senaryosunun orijinal fikri James Cameron'a aittir. Yapımcılığı yine James Cameron ve Davis Ellison üstlenmiştir.


Terminatör: Kara Kader Oyuncu Kadrosu

Tabi ki de serinin vazgeçilmez ve Terminatör lakabıyla özdeşleşmiş olan ismi Arnold Schwarzenegger yine The Terminator rolünü canlandırmaya devam ediyor. Beraberinde Sarah Connor rolünü Linda Hamilton, Grace rolünü Mackenzie Davis, Diğer Terminator rolünü Gabriel Luna, Dani Ramos rolünü Natalia Reyes, Dani's Brother rolünü Diego Boneta, T-800 rolünü Brett Azar ve son olarak da Rigby rolünü Steven Cree canlandırıyor.



Terminatör: Kara Kader Konusu

Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi! - Kurgu Gücü
Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!
Şuanda filmin konusu hakkında herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor fakat yönetmeni Tim Miller, senaristi ve yapımcısı James Cameron'ın söylemlerine göre serinin 6. film olan Terminatör Kara Kader, Terminatör 1 ve Terminatör 2 filmlerinin devamı niteliğinde olacağı fakat daha iyi senaryo ve daha iyi efektlerle çekileceği yönündedir. Başrol olan Arnold Schwarzenegger film konusu hakkında şu açıklamalarda bulundu; "Terminatör 6 filminin konusunu tabi ki size söylemeyeceğim, ancak hikayesi oldukça ilginç ve aksiyon dolu. Gelecek Kasım, film dünya çapında gösterilecek" şeklinde ifadelere yer verdi. Film muhtemelen Terminatör 2: Yargı Günü filminin devamı olacak...

İlgili Konu = Terminator 6 Reboot Film İzle: 2019'un Heyecanla Beklenen Bilim Kurgu Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..