Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Eylül 2019 Cumartesi

Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Jumanji : The Next Level konusu nedir, ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler, yönetmeni kimdir? Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı Jumanji filminin devam serisi olan Jumanji : The Next Level hakkında tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık..


2019 filmlerinden olan Jumanji : The Next Level, senesin sonuna doğru 12 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.. Yönetmenliğini Jake Kasdan'ın yaptığı filmde Dwayne Johnson'ına Kevin Hart, Karen Gillan gibi isimler eşlik ediyor. Abd yapımı film, macera ve komedi türlerini işlemiş. Senaryosunu yönetmenliğini de yapan Jake Kasdan, Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise yine yönetmen koltuğunda oturan Jake Kasdan, başrolünde yer alan Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia ve Matthew Tolmach üstlenmiştir.

Jumanji : The Next Level Filmi Oyuncuları

Dr. Smolder Bravestone rolünü Dwayne Johnson, Moose Finbar rolünü Kevin Hart, Ruby Rundhouse rolünü Karen Gillan, Dr. Shelly Oberon rolünü Jack Black, Spencer rolünü Alex Wolff canlandırmıştır. Beraberinde Danny Glover, Danny DeVito gibi isimler de film de yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = Fighting With My Family İncelemesi: 2019 Dwayne Johnson Filmleri

Jumanji : The Next Level Filmi Konusu

Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
İlk Jumanji filmi 2017 tarihinde Jumanji: Vahşi Orman olarak yayınlanmıştı. Jumanji : The Next Level filmi de bu serinin devam halkası niteliğindedir. İlk filmindeki ekip tekrar toplanıyor. Hepsi farklı avatarlara dönüşebiliyorlar. Aralarından birini kurtarmak için Jumanji'ye geri dönmek zorundadırlar. Bu sefer yine aynı oyun fakat kurallar bu sefer çok farklı. Çünkü geri döndüklerinde Jumanji'de hiçbir şey bıraktıkları gibi değildir. Bu sefer kurak çöller,karlı dağlar bilinmeyen yerlerde zorlu maceralara girecekler. Bakalım aralarından birini kurtarmak için döndükleri Jumanji'den daha zorlu şartlarda kurtulup geri dönebilecekler mi?


Jumanji : The Next Level Filmi İncelemesi, Eleştiri ve Yorumu

İlk filmini izlediğimde sırf Dwayne Johnson var diye izleme kararı almıştım ve iyi ki izledim dediğim ve mutlaka izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünmüşümdür. Bu nedenle yine aynı oyuncu kadrosu ve benzer hikaye olmasından dolayı film vizyona girmeden mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi olduğunu söylemek isterim. İlk filmi gibi olursa Jumanji : The Next Level,yine tadından yenmez diyebilirim. Sabırsızlık filmin vizyona girmesini bekliyoruz.

Jumanji : The Next Level Filmi Takipçi ve Ziyaretçi Soruları
Jumanji:Vahşi Orman filminden daha iyi bir film mi oldu?
İzleyecek olanlara kesin izle ya da izleme saçma diyeceğiniz seçenek hangisidir?
Filmdeki karakterlerden hangisi yerine başka biri olabilirdi ya da hepsi kusursuz muydu?

İlginizi Çekebilir
1- Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
3- Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
4- Elektrik Savaşları Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
5- Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..