Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Eylül 2019 Cumartesi

Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Nicole Kidman filmleri arasına adını yazdıran orijinal adı The Goldfinch olan Saka Kuşu ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimler, yönetmeni kimdir? Saka Kuşu filmi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları film incelemeleri adı altında inceledik...


27 Eylül 2019 tarihinde vizyona giren Saka Kuşu, başrolünde oldukça ünlü isim Nicole Kidman yer alıyor. Film, 2 saat 30 dakika gibi oldukça uzun bir süreye sahip. Abd yapımı dram filmleri türünde olan Saka Kuşu yönetmen koltuğunda John Crowley oturuyor. Filmde Nicole Kidman'a Ansel Elgort, Oakes Fegley gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin senaryosunu Peter Straughan kaleme alırken, orijinal fikir ise Donna Tartt'a aittir. Yapımcılığını ise Brad Simpson ile Nina Jacobson üstlenmiştir.

Saka Kuşu Filmi Oyuncuları

Theo Decker rolünü Ansel Elgort, Young Theo rolünü Oakes Fegley, Mrs. Barbour rolünü Nicole Kidman, James "Hobie" Hobart rolünü Jeffrey Wright, Larry rolünü Luke Wilson, Xandra rolünü Sarah Paulson ve Kitsey Barbour rolünü Willa Fitzgerald canlandırmıştır. Beraberinde Aneurin Barnard de filmde yer almıştır.

Saka Kuşu Filmi Konusu

The Goldfinch filmi, annesinin öldürüldüğü müzeden oldukça değerli bir sanat eserini çalan çocuğun hikayesini konu olarak işlemiştir. Metropolitan Müzesi'nde düzenlenen bir terörist saldırısı sonrasında 13 yaşındaki Theodore Decker'ın annesi öldürülür ve çocuğun hayatı resmen mahvolur. Annesinin öldürüldüğü bu terör saldırısı karmaşasında küçük çocuk Theodore, müzede gerçekten paha biçilemez bir eser olan ve adı The Goldfinch yani Saka Kuşu olan bir sanat eserini çalar.

İşte bu sanat eseri ufak çocuğun annesinin öldürülmesinden sonra elinde kalan tek gerçektir. Bu sanat eseri kafesine zincirlenmiş Saka Kuşu portresidir. Theodore'nin hayatını yeniden düzenlemek için bu Saka Kuşu portresi oldukça önemli rol alacaktır.

Saka Kuşu Filmi İncelemesi, Eleştirisi ve Yorumu

Konu olarak pekte etkileyici bir yapıya sahip olmasa da Nicole Kidman'ın olmasından dolayı izlenebilecek bir dram filmi olduğunu düşünüyorum. Dram filmlerini her ne kadar pek sevene biri olmasam da filmden etkilendiğimi söyleyebilirim. Yer yer sıkılsam da kaliteli sahnelerin olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Sizlere de Saka Kuşu filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Konumuz altında görüşlerinizi bekliyoruz.

Saka Kuşu filmi konusu, oyuncuları, yönetmeni, ne zaman vizyona girdiği gibi birçok bilgiyi konumuz içerisinde sizler için anlatmaya çalıştık. Umarım film hakkında aradığınız bilgiye rahatça ulaşabilmişsinizdir.

İlginizi Çekebilir
1- Vampir İstilası Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
3- Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi
4- Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..