Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Eylül 2019 Pazar

Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
1974 yapımı Black Christmas adlı filmin yeniden çekimi olan Kara Noel filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girecek? İşte Kara Noel filmi hakkında bilinmesi gereken tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için inceliyoruz.


12 Aralık 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Kara Noel, Abd yapımı bir filmdir. Korku gerilim filmleri türünde yer alan filmin yönetmen koltuğunda Sophia Takal oturuyor. Oyuncu kadrosunda Imogen Poots, Aleyse Shannon, Brittany O'Grady gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu yönetmenliğini de yapan Sophia Takal ve April Wolfe kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Jason Blum, Ben Cosgrove ve Adam Hendricks birlikte üstlenmiştir.


Kara Noel Filmi Oyuncu Kadrosu
Riley Stone rolünü Imogen Poots, Kris rolünü Aleyse Shannon, Jesse rolünü Brittany O'Grady, Marty rolünü Lily Donoghue canlandırmıştır. Beraberinde Cary Elwes ve Caleb Eberhardt gibi isimlerde film de rol almıştır.


Kara Noel Filmi Konusu
Hawthorne Koleji elbetteki her tatil zamanı olduğu gibi oldukça sakindir. Tabi bu tatil döneminde bu sefer ortaya bir katil çıkmıştır. Kız yurdunda kalan kız öğrencileri öldürmek için gelen katilin öğrenmesi gereken bir durum vardır. Bu yeni neslin kızları ölümü çaresizce beklemek değil de karşılık vermeyi ve güçlü olduklarını biliyorlar. Bakalım katil mi herkesi avlayacak yoksa kız yurdundaki asi kızlar mı savaşı kazanacak?


Kara Noel Filmi Takipçi ve Ziyaretçi Soruları
1- Filmin konusunu beğendiniz mi?
2- Sizce film izlemeye değer mi yoksa aman boşver boş bir film mi?
3- Korku gerilim filmlerine layık bir film mi?


İlginizi Çekebilir
1- Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi
3- Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..