Vox Lux Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Natalie Portman - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Eylül 2019 Pazar

Vox Lux Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Natalie Portman

Vox Lux Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Natalie Portman - Kurgu Gücü
Vox Lux Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Natalie Portman
Vox Lux, Natalie Portman filmlerinden bir tanesidir. Peki Vox Lux ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte Vox Lux filmi hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..


27 Eylül 2019 tarihinde vizyona giren Vox Lux, dram ve müzik türlerini işlemiş. Yabancı filmler kategorisinde bulunan filmin yönetmen koltuğunda Brady Corbet oturuyor. 1 saat 50 dakikalık bir süreye sahip olan filmde, Natalie Portman'a Jude Law, Stacy Martin gibi isimler eşlik ediyor. Abd yapımı Vox Lux filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Brady Corbet kaleme alırken yapımcılığını ise Andrew Lauren, D.J. Gugenheim, Christine Vachon, David Hinojosa, Michel Litvak, Gary Michael Walters, David Litvak, Svetlana Metkina ve Brian Young birlikte üstlenmiştir. Nerdeyse oyuncu kadrosu kadar yapımcı var...

Vox Lux Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Natalie Portman


Vox Lux Film Oyuncuları

Filmde Celeste rolünü Natalie Portman, Manager rolünü Jude Law, Eleanor rolünü Stacy Martin, Celeste / Albertine rolünü Raffey Cassidy, Josie the Publicist rolünü Jennifer Ehle, Ms. Dwyer rolünü Maria Dizzia, Reporter rolünü Natasha Romanova ve son olarak Cllif rolünü ise Daniel London canlandırmıştır.

Vox Lux Film Konusu

Celeste ve Eleanor adında iki genç kız kardeş 1999 senesinde büyük bir trajediden kurtulurlar. Bu trajedi sonrasında genç kız kardeşler, ailesinin anma töreni esnasında bu trajediden esinlenerek muhteşem derece etkileyici ve güzel bir müzik yaparlar. İşte bunun sayesinde de özellikle Celeste bir anda ünlü olur. Celeste ünlenince hem şarkı sözü yazarı kardeşi Eleanor hem de başarılı menajeri sayesinde büyük bir pop yıldızı olur. Tabi her şöhret gibi Celeste'de bir süre sonra masumluğunu kaybetme noktasına gelir. Şöhretle mücadele eden Celeste, günlerden birgün Amerika'ya yapılan bir terör saldırısı sonrasında daha iyi bir konuma gelir. Laik tanrı, küresel süperstar, Amerikan simgesi olur.

Aradan elbette zaman geçer ver 2017 senesine gelindiğinde genç şöhret Celeste artık 31 yaşındadır ve beraberinde bir de genç bir kızı vardır. Her ne kadar skandallarla dolu bir kariyeri olsa da bunu güzel bir konumda tutabilmek için çabalayan Celeste, son yaşadığı skandal olaydan sonra da hem olayları toparlamaya hem de bilim kurgu teması olan 6. albümünü tanıtmak adına tur yapmaya hazırlanmaktadır. Bakalım Celeste karşısına çıkan sorunlarla baş edebilecek mi?
IMDb: 6.0

Vox Lux Film İncelemesi, Eleştirisi, Yorumu

Aslında bu tür filmleri pek seven biri olmasam da müzik ve dram türlerini sevenler için izlenmeye değer filmlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Özellikle de Oscar Ödüllü Natalie Portman'ın olması filmi daha izlenebilir hale getirmiş desek yanlış olmayacaktır. Vox Lux filmini açıkçası izlemenizi öneriyorum, çünkü film geneli itibari ile tam bir entrika.. Bakmayın müzik ve dram denmiş ama aksiyonlu kaliteli birçok sahnesi bulunuyor.

Vox Lux Filmi Takipçi ve Ziyaretçi Soruları
Filmi izlemeyi düşünüyor musunuz?
İzleyenler Filmi beğendi mi?
İzleyecek olanlara spoiler vermeden izle ya da izleme hangisini söylersiniz?

Bu incelememizde sizlere Vox Lux filmi hakkında konusu, oyuncuları, ne zaman vizyona girdiği, yönetmeni ve daha birçok konuda bilgi sunmaya çalıştık. Umarım yazdıklarımız sizler için yararlı olmuştur. Film hakkında sorularımıza cevap vermeyi ve görüşlerinizi konumuz altında yorum olarak paylaşmayı unutmayınız..

İlginizi Çekebilir
1- Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
3- Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..