Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Eylül 2019 Pazartesi

Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
Serimize Penzu.com'dan ücretsiz SEO backlink alma ile devam ediyoruz. Alexa trafik rank sıralamasında global olarak 22,590. sırada olan Penzu, India'da ise 3,966. sırada yer alıyor. Bu tür bir siteden backlink çıkışı almak oldukça işinize yarayacaktır. Peki Penzu.com'dan backlink nasıl alınır? İşte detaylar..

Daha önce de söylediğimiz gibi alexa değeri yüksek sitelerden backlink almak oldukça önemli bir kriterdir. Bu sitelerden biri de alexa dünya genelinde 20 binlerde olan Penzu.com oluyor.  Her ne kadar Türkçe kaynaklarda görünmeyen bir site olsa da ülkemize açık konumdadır ve bu sitede kullanıcılar gezilerde yaşadıkları olayları anlatıyor. Yani mikroblog desek doğru olacaktır. Tabi ki biz burada gezi maceramızı paylaşacak değiliz. Elbette ki tek hedefimiz ücretsiz backlink almak olacak. Hadi şimdi nasıl backlink alacağımızı anlatalım.

Penzu.com Kayıt Olma

  • Adres çubuğunuza "https://penzu.com/" adresini yazın ve siteye girin.
  • Karşınıza çıkan sayfada "Start Your Free Journal Now" yazan seçeneğe tıklayın.
  • Tıkladığınızda karşınıza kayıt formu gelecek, onu doldurun.
  • Doldurma işlemi bittikten sonra "Create Account" "Hesap Açmak" seçeneğine tıklayın.
  • Kayıt işleminiz otomatik olarak yapıldıktan sonra en son aşamada Penzu bir kaç soru soruyor. Bunlara cevap vermenize gerek yok direk "Skip this step" diyebilirsiniz.
  • Artık Penzu.com'a kayıt oldunuz sıra geldi backlink almaya..

Penzu.com'dan Ücretsiz Backlink Alma

  • Üye olduğunuz zaman sizi direk metin yazma yani içerik oluşturma sayfasına yönlendirecek. Orada sitenizi tanıtan bir konu yazıp link verme seçeneği ile sitenize bağlantı verin.
  • Konuyu yazıp linki verdikten sonra metin sayfasının sağ üst kısmında "Save Now" - " Şimdi Kaydet" seçeneğine tıklayarak yazdığınız içeriği kaydedin.
  • Yazınızı kaydettiniz devamında yine metin sayfasının sağ üst kısmında bulunan yanyana üç noktaya tıklayın.
  • Ardından "Share" seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza bir kutu çıkacak, oradan "Share via Public Link" seçeğine tıklayın.
  • İşte o sayfada size yazdığınız içeriğin yayınlandığı sayfayı veriyor. İşte o link sizin backlink aldığınız sayfayı gösteriyor.

Artık Penzu.com'dan ücretsiz SEO backlink almış oluyorsunuz. Fikirlerinizi konumuzun altından yorum olarak bizlere belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Tumblr.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Udemy.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
3- About.me'den Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

1 yorum:

  1. sıralaması fena değil alınır teşekkürler

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..