Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Eylül 2019 Pazartesi

Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
Ücretsiz SEO backlink almak için Alexa sıralaması dünya genelinde 209,055 olan Türkiye sıralamasında ise 2,872. sırada yer alan Quup.com'dan backlink almak oldukça iyi sonuçlar almanıza yarar sağlayacaktır. Peki Quup.com'dan SEO backlink nasıl alınır? İşte tüm detaylar..

Sosyal medya ağlarından bir tanesi olan ve dünya alexa sıralamasında 200 binlerde yer alan Quup.com, biz Türklerin yaptığı sosyal medya ağlarından bir tanesidir. Her ne kadar büyük hedeflerle kurulsa da dünya genelinde pekte iyi yer alamadı. Tabi hala aktif bir şekilde aktiflik gösteriyor. Peki Quup.com'dan Ücretsiz SEO backlink nasıl alınır? sorusuna geçmeden önce sizlere Quup.com hakkında bazı bilgiler verelim.



Quup.com Nedir, Ne İşe Yarar?
Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında sunulan birçok özelliği kullanıcılarına sunan Türk yapımı bir sosyal medya platformudur. Tabi ortaya çıkmasından bu yana pekte bir varlık gösterebildiğini söyleyemeyiz. Her ne kadar varlık göstermemiş olsa da 278 backlink referansına sahip olması ve alexa sıralamasında dünya genelinde 200 binlerde olması bizim işimizi görüp ücretsiz SEO backlink almamızda fayda sağlayacaktır.


Qupp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Nasıl Alınır? - Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk aşama olarak "http://quup.com/welcome" adresine tıklayıp siteye gidin.
  • Kayıt formu, twitter ya da facebook gibi seçeneklerden hangisi size uygunsa kayıt olun.
  • Mail ile kayıt olduysanız mailinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak üyeliğinizi aktif edin.
  • Üyeliğiniz aktif olunca sayfanıza otomatik giriş yapacaksınız ve karşınıza metin yazma kutusu çıkacak. Aynı facebook ve twitter gibi.
  • Orada ister site açıklamanız ile birlikte site linkini paylaşın, isterseniz direk site linkinizi paylaşın isterseniz de metin yazma kutusunun altında bulunan "bağlantı" simgesine tıklayıp sitenizde eklemek istediğiniz bağlantıyı direk ekleyebilirsiniz.
  • Ardından "Gönder" seçeneğine tıklayın ve Quup.com'dan ücretsiz SEO backlink almış olacaksınız.




Bunun dışında Profil backlink almak isteyenler için de "http://quup.com/social/settings/me/profile" adresine giriş yapıp, "Website" seçeneğinin karşısına sitenizin URL'sini yazarak SEO backlink almış olursunuz. Bu link ise profilinizde kullanıcı adınızın altında görünecektir.


Şahsen Quup.com'un burada yaptığı saçmalık bir sosyal medya ağı olarak diğer rakipleri olan facebook ve twitter gibi sosyal medya ağlarından giriş yapılıyor olmasıdır. Düşünsenize sen bir sosyal medya platformusun ve rakibin olan internet siteleriyle giriş yaptırıyorsun. Tamamen yanlış bir davranış. İşte bu yüzden de yükselememişler muhtemelen.

İlginizi Çekebilir
1- Yelp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- SEO ile Uzun Makale Yazmanın Ne Gibi Bağlantısı Var?
3- SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır - SEO'nun Önemi Nedir
4- Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..