Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Eylül 2019 Pazartesi

Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor

Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor - Kurgu Gücü
Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor
Muhtemelen oyun oynamayı seven bütün herkesin bildiği Steam'in arayüzü değişecek. Dünya genelinde en çok kullanılan çevrimiçi oyun servisinden bir tanesi olan Steam arayüz güncellemesi geliyor. Yeni Steam arayüzü ne zaman hangi tarihte değişecek, tasarımı nasıl olacak? İşte Steam'in arayüzü değişikliği hakkında tüm detaylar..


Bütün oyun sevenlerin bildiği Steam'in arayüzü değişiyor. Video oyunu geliştiricisi ve video oyunu yayımcısı şirket olan Valve, şimdi de Steam'in arayüzünü değiştirecek. Dünya genelinde en çok kullanılan çevrimiçi oyun servislerinden bir tanesi olan Steam yeni arayüzü ile farklılık yaratacak. Valve, Steam arayüzünde güncelleme yapmayı planlıyor. Gelen bilgilere göre Steam'in yeni arayüzünün tasarımı nasıl olacağı ve ne zaman kullanıma sunulacağının tarihi açıklandı.


Video oyunu geliştiricisi ve video oyunu yayımcısı şirket olan Valve, Steam'in yeni arayüzünü tam olarak 17 Eylül 2019 tarihinde kullanıma sunacağını duyurdu. Peki Steam yeni arayüzü nasıl olacak?

Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor - Kurgu Gücü
Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor
Aslında yeni arayüzde çok büyük bir değişiklik olmayacağa benziyor. Arayüzünde her zaman olduğu gibi koyu renkler egemen olacak. Bunun dışında Steam kütüphanesinde önemli değişiklik olacak. Valve, Steam kütüphanesinin daha kullanışlı olması yönünde güncellemeler yapmayı planlıyor.

Devamında diğer bir değişiklik ise oyun güncellemeleri ve oyun yapımcıların paylaşmış olduğu "Etkinlikler" kısmında olacağı biliniyor. İşte bu yenilik ile Steam'den satın aldığını oyunlara gelen güncellemeleri, beraberinde güncelleme notlarını ve buna ek olarak da oyun ile alakalı yapımcı şirketlerin hazırladığı etkinlik bilgilerini görme imkanınız olacak.

Açıkçası duruma bakılacak olursa Steam arayüzünde büyük değişiklik olmayacak gibi görünüyor. Bakalım kullanıma sunulduğunda daha net anlaşılacak gibi.

İlginizi Çekebilir
1- Oyun Severler İçin 2018'de Çıkan En Muhteşem 72 Yeni Oyun
2- Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
3- Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..