Blogger Yayın İçine Resim Nasıl Yüklenir? Gerçekten Çok Basit! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Eylül 2019 Pazar

Blogger Yayın İçine Resim Nasıl Yüklenir? Gerçekten Çok Basit!

Blogger Yayın İçine Resim Nasıl Yüklenir? Gerçekten Çok Basit! - Kurgu Gücü
Blogger Yayın İçine Resim Nasıl Yüklenir? Gerçekten Çok Basit!
Blogger kullananlar ve henüz yeni başlayan kişiler için blogger'a resim nasıl yüklenir? sorusunun cevabını vereceğiz. Hiç kod bilmenize gerek yok çünkü aynı forum sitelerindeki gibi rahatlıkla tek tuşla resim yükleyebilirsiniz. İşte blogger konu içine nasıl resim yüklenir? hakkında adım adım görsel anlatım..




Blogger panelinize giriş yapın.
Resim yüklemek istediğiniz siteyi seçin.
Yazdığınız makalenin içine resim yüklemek istiyorsanız, yayın yaptığınız alandan kare şeklinde olan "Resim Ekle" simgesine tıklayın.
Blogger Konu İçine Resim Nasıl Yüklenir? Gerçekten Çok Basit! - Kurgu Gücü

Karşınıza bir sayfa açılacak, o sayfada bilgisayarınızdan resim yüklemesi yapacaksanız "Yükle" seçeneğine tıklayıp, "Dosya Seç" butonuna basarak bilgisayarınızdan resim seçip yükleyin.
Blogger Konu İçine Resim Nasıl Yüklenir? Gerçekten Çok Basit! - Kurgu Gücü

Ardından "Seçilenleri Ekle" seçeneğine tıklayın. Yayınınıza eklenecektir orada boyutlandırabilirsiniz.

Diğer bir seçenek olan "Bu blog'dan" seçeneği ile daha önce blogunuzda paylaştığınız resimlerden yükleme yapabilirsiniz. Diğer seçenek "Google Albüm Arşivi'nden" seçeği ile de google albümünüzde bulunan resimlerden yükleyebilirsiniz.



Diğer seçenek "Telefonunuzdan" seçeneği ile telefonunuz uygulamayı indirerek yükleme yapabilirsiniz. Hemen yanındaki "Web kameranızdan" seçeneği ile de bilgisayarınızın kamerasından çekip yükleyebilirsiniz. Bir yanındaki son seçenek olan "URL'den" seçeneği ile de istediğiniz bir url ile resim yükleyebilirsiniz.

İşte blogger'a resim eklemek bu kadar basit. Hala yapamayan olursa bizlere konumuz altından yorum yaparak sorabilir.

İlginizi Çekebilir = Online Resim Format/Biçim Değiştirme Siteleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..