Yelp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Eylül 2019 Pazar

Yelp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Yelp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Yelp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Bildiğiniz üzere backlink alma işlemi oldukça önemli bir nokta. Özellikle Alexa sıralaması yüksek olan bir siteden backlink almak muhteşem bir şey demektir. Bunlardan bir tanesi de yelp.com sitesidir. Dünya alexa sıralamasında 148, Amerika da ise 43. sırada yer alan siteden ücretsiz SEO backlink almak için yapmanız gerekenleri adım adım anlatacağız.



Benimde daha önce bu site üzerinden backlink almak için uyguladığım yöntemi sizlere sunacağım. Bu sayede yönlendirme olarak da olsa otoriter backlink alma şansınız olacak. Peki yelp.com ne tür bir sitedir.




Yelp.com Ne Tür Bir İşletmedir
Şuanda Alexa sıralamasına baktığımızda dünya çapında dünyanın en iyi 150 sitesi arasında yerini uzun zamandır koruyor. Site şuanda global olarak 148. sırada yer alırken Amerika da ise 43. sırada yer alıyor. Sizlerde ben Alexa sıralamasında yükselmek istiyorum diyorsanız "Alexa Rank Sıralaması Yükseltmek İçin 10 Adımda Dev Klavuz" adlı konumuza mutlaka göz atın. 2004 yılında beridir hizmet veren Yelp.com'da hergün milyonlarca kişinin girdiği aşikar. İşletme, restoran, oto servis ve mağazalar hakkında bilgilerin bulunduğu ve bu konulara yorumlarında yapıldığı bir platform olarak dikkat çekiyor. Düşünsenize böyle bir siteden kaliteli backlik alacaksınız. Harika olmaz mı? 100 bine yakın backlinkin yer aldığı yelp.com'dan elbette profil backlink alma şansınız vardır.


Yelp.com Ücretsiz SEO Backlink Nasıl Alınır?

  • Tabi ki ilk yapmanız gereken "https://www.yelp.com/" adresine girmeniz olacak.
  • Dili Türkçe'ye çevirirseniz işini daha kolay olur ama yine İngilizce olarak da devam edebilirsiniz.
  • Siteye girdiğiniz zaman hemen sağ üst köşede "Sing Up" - "Kayıt Ol" seçeneği çıkacak, oraya tıklayın.
  • İster mail ile isterse facebook isterseniz de google hesabınız ile kayıt olun.





  • Kayıt olduğunuz zaman siteye yönlendirileceksiniz.
  • Siteye geldiğinizde sağ üst kısımda profil simgenizin üzerine gelip "About Me" - "Hakkımda" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza bir sayfa açılacak, hemen sağ tarafta "Update Your Profile" - "Profilinizi Güncelleyin" linkine tıklayın.
  • Açılan sayfanın alt kısımlarında "My Blog Or Website" - "Blogum veya Websitem" seçeneğine site adresinizi yazmanız gerekiyor.



Artık işlem tamam profil sayfanızın hemen sağ tarafında sitenizin ismi yer alıyor olacak. Ayrıca ikinci bir websitesi eklemek için "İkinci Favori Websitesi" seçeneğini kullanabilirsiniz. Normalde tıklandığında direk URL sizin sitenizin çıkması gerekir fakat burada yönlendirme şeklinde çıkış sağlanıyor. Ayrıca değişiklikleri kaydettikten sonra kendi linkinizi bir kaç kere tıklayın da google amcayı bir dürtmüş olun ben buradayım diye..

İlginizi Çekebilir
1- Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Web Siteleri: Top 50
2- Google İlk Sayfada Çıkmak İçin En Doğru 9 SEO Detayı
3- Google Haritalarda İlk Sırada Çıkmak İçin Yapılacak 6 Hamle
4- Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri

1 yorum:

  1. Abi böyle bir siteden backlink almak efsane olur sağolasın

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..