Ted.com'dan Ücretsiz Profil SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Eylül 2019 Perşembe

Ted.com'dan Ücretsiz Profil SEO Backlink Alma Yöntemleri

Ted.com'dan Ücretsiz Profil SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Ted.com'dan Ücretsiz Profil SEO Backlink Alma Yöntemleri
Kaliteli backlink almak isteyenlere serimizin devamı olan Ted.com'dan ücretsiz profil backlink alma konusundan bahsedeceğiz. Dış bağlantıların her zaman önemi olduğu gibi alexa sıralaması yüksek olan bir siteden backlink almak da sitemizin gelişmesi için önemli bir etken olacaktır. Peki Ted.com'dan SEO backlink nasıl alınır? İşte detaylar...



İnternet ortamında sitenizi daha çok yaymak özellikle de google amcaya bak ben değeri yüksek sitelerde de yer alıyorum diyip sitenizin daha çok index alması için önemli backlink almak oldukça önemli. Bir de bunu ücretsiz olarak yaparsak yeme de yanında yat... Alexa sıralaması global düzeyde 1,190. sırada yer alarak oldukça iyi bir konumda olan ve Amerika sıralamasında ise 700. sırada olan Ted.com'dan kaliteli backlink nasıl alınır sorusunu sizlere detaylı bir şekilde anlatacağız.


Ted.com'a Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk olarak "https://www.ted.com" adresine giriş yapın.
  • Sağ en üstte "Login" butonuna tıklayın.
  • Açılan sayfanın altında "Don't have an account yet? Sign up" seçeneğine tıklayın.
  • Yeni sekmede kayıt alanı açılacak, ister facebook ile kayıt olabilir isterseniz mail adresiniz ile işlemleri takip ederek kayıt olabilirsiniz.
  • Mailinize aktivasyon linki gelecek, ona tıklayın ve kaydınızı tamamlayın.



Ted.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma

  • Kaydınız tamamlandığında sizi Ted.com anasayfasına yönlendirecek. Oradan sağ en üst kısımda arama seçeneğinin yanında bulunan profilinizin üzerine gelip, aşağıda açılan seçeneklerden "View Profile" seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza profiliniz çıkacak. Oradan "Edit Profile" butonuna tıklayın.
  • Açılan sayfada "Your links(up to 3)" seçeneğine websitenizin URL'sini ekleyin ve karşısına da Websitesi yazın. İsteyenler diğer 2 tanesine facebook ve twitter adreslerini ekleyebilirler.



Bu şekilde Profil backlink almış oluyoruz. Tabi alt kısımlarda isterseniz siteniz hakkında bilgiler paylaşarak backlink değerinizi daha maksimum düzeye çıkartmış olabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir
1- Github.com'dan Ücretsiz Profil SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
3- Tumblr.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..