Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Eylül 2019 Perşembe

Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi

Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi - Kurgu Gücü
Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi

İstanbul'da düzenlenen Teknofest'de ve Baykar bünyesinde çalışmaları yapılan Yerli Uçan Araba Cezeri sergilendi. Otomobil hibriti ve drone benzeri bir görünüme sahip olan Cezeri ne kadar süre havada kalabiliyor, kaç kişi içine binebiliyor? İşte Yerli Uçan Otomobil Cezeri hakkında bilgi konumuzda...



Bildiğinizi üzere son dönemlerde yerli üretimin artması için büyük çabalar veriliyordu ve çalışmalar durmak bilmeden devam ediyordu. Teknoloji dendiğinde ilk akla gelen Teknofest sayesinde Cezeri tüm halka tanıtıldı. Daha önce "Japonya Uçan Araba Projesinde 20 Şirketle Yol Haritasına Başladı" şeklinde bir haber bulunurken şimdi de bizim yerli uçan otomobilimiz Cezeri resmen Teknofest'de sergilendi. Havacılık şirketlerinin öne sürmüş olduğu uçan otomobil portföyüne uygun bir yerli üretim havasını kendisinde hissettirdiğini söylemek mümkün..


Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi - Kurgu Gücü
Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi
Cezeri Uçan Araba şuan ki konumda sadece bir kişi taşıma kapasitesine sahip olmakla beraber 1 saate yakın havada kalma süresine sahiptir.  Muhtemelen bir drone'dan esinlenilmiş olan Cezeri, 4 tane küçük pervane sayesinde yükselebiliyor.

Bu pervanelerinin hemen altında ise yolcu kabini bulunuyor. Tabi şuanda bir prototip olduğu söylenilen Cezeri üzerinde Baykar daha 9 aydır çalışma yaptığı için yerli uçan araba modelinin bu şekilde piyasaya sürülmeyeceği ve daha çok geliştirileceğinin beraberinde piyasaya sürüleceği açıklanmıştır.

Sizce Teknofest kapsamında sergilenen Cezeri uçan araba şuan ki konumda nasıl görünüyor ve 1 kişilik taşıma kapasitesi ile beraber 1 saate yakın havada kalma süreleri uygun mu? Fikirlerinizi konumuzda altında belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Video Çekebilen En Uygun Fiyatlara 10 Drone ve Özellikleri
2- Captain Marvel ve Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri
3- Seat el-Born 2019 İlk Elektrikli Otomobil: Tüm Teknik Özellikleri

1 yorum:

  1. Cezeri'nin daha çok geliştirilmesi gerek çok 1 kişi çok ve 1 saat havada durması da az

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..