Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Eylül 2019 Pazartesi

Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri

Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri
Alexa trafik sıralamasında muhteşem değere sahip olan Trello.com'dan backlink nasıl alınır konusunu sizlere anlatmaya çalışacağız. Site dışı SEO için önemli bir husus olan backlink almak hele sıralama değeri yüksek olan bir siteden siteye backlink almak siteniz için büyük değer demektir. Peki sıralaması oldukça iyi olan Trello.com'dan ücretsiz kaliteli backlink nasıl alınır? İşte detaylar...

Global Alexa sıralamasında 147. sırada, Amerika sıralamasında ise 119. sırada yer alan Trello.com'dan backlink almak için neler yapmanız gerektiğini sizlere adım adım anlatacağız. Bildiğiniz üzere ücretsiz backlink almak bu devirde oldukça zor. Bu nedenle de kendimize bazı yollar geliştirip bir şeyle yapmaya çalışıyoruz. İşte onlardan bir tanesi de profil backlink olayıdır. Bunun için bu sefer Trello.com sitesini kullanacağız.



Trello.com, pano oluşturup bilgiler paylaşabileceğiniz bir platformdur. Sitenin dış bağlantıları yani aldığı backlink sayısı yaklaşık olarak 2.500 civarında yer alıyor. Bu değere sahip bir siteden ücretsiz backlink almak işimizi görecektir.


Trello.com'a Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk olarak "https://trello.com" giriş yapın.
  • Sağ en üst kısımda bulunan "Kayıt Ol" butonuna tıklayın.
  • Mail adresinizi yazın ve "Yeni Hesap Yarat" butonuna tıklayın. Dileyenler kolay olsun diyorsa Google hesaplarıyla üye olabilirler.
  • Ardından mailinize doğrulama linki gelecek ona tıklayın ve hesabınızı aktif edin.


Trello.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Almak

  • Mail aktivasyonundan sonra sizi direk Trello anasayfasına yönlendirecek.
  • Ardından sağ üst tarafta yer alan profil simgenize tıklayın.
  • Aşağıda açılan seçeneklerden "Profil ve Görünürlük" seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza profilinizi düzenleyebileceğiniz bir sayfa çıkacak. Biraz aşağıya doğru inin ve "Biyografi" kısmına siteniz ile alakalı içerik girip sitenizin linkini ekleyin.
  • Ardından "Kaydet" seçeneğine tıklayın ve profilinizi kaydedin.



Artık Trello.com'dan profil backlink alma işlemini yapmış bulunuyoruz. Hemde alexa sıralaması oldukça iyi konumda olan bir siteden ücretsiz backlink aldık... Ayrıca site içerisinde pano oluşturup sitenizde yer alan içeriklerin linklerini paylaşarak da backlink seviyesini daha da kuvvetlendirmiş olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- OpenStreetMap.org'dan Ücretsiz Kaliteli SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Youtube'da İlk Sırada Çıkmak İçin 10 SEO Hamlesi
3- Adsense İçerik Sorunlarını Giderebilmeniz İçin Yapmanız Gereken Adımlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..