Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 6 Alışveriş Sitesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Eylül 2019 Pazartesi

Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 6 Alışveriş Sitesi

Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 6 Alışveriş Sitesi - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 6 Alışveriş Sitesi
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen alışveriş siteleri arasında belli başlı isimler yer alıyor. Bu isimleri duyduğunuzda pekte şaşırmayacaksınız. Listemizde alexa sıralamasından alınmış 6 alışveriş sitesi bulunuyor. Alışveriş tutkusu alıp başını giderken internet üzerinden yapılan alışveriş de daha çok artmış oluyor. Peki en çok tıklanan alışveriş siteleri hangileri? İşte detaylar..


İnsanlar artık alışverişlerinin büyük çoğunluğunu internet üzerinden yapıyor. Çünkü çoğu zaman çalışmaktan alışveriş yapacak vakitleri bile kalmıyor. Bu nedenle de internet alışverişine yöneliyor. Peki hangi alışveriş sitelerinde günlük ne kadar zaman geçiriliyor? İşte tüm liste.


Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 6 Alışveriş Sitesi

Aliexpress.com - Nisan 2010'da piyasaya sürülen AliExpress (www.aliexpress.com), hedeflenen global bir perakende pazarıdır dünya çapındaki tüketicilerde, çoğu Rusya, ABD ve Brezilya'da bulunmaktadır. Platform, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin Çin'deki toptancılardan ve üreticilerden doğrudan satın almalarını ve toptan fiyatlarla çok çeşitli ürünlere erişmelerini sağlar. Listemizin son sırasında olan Aliexpress, alexa sıralamasında şuanda ülkeye göre 47. sırada yer alıyor. Site günlük ortalama geçiren zaman 11 dakika civarında.
AliExpress, Alibaba Grubu içinde bulunan bir işletmedir.
Sitede Ortalama Günlük Zaman: 11:38
Ziyaretçi Başına Günlük Sayfa Görüntüleme Sayısı: 9.34
Alexa En Çok Ziyaret Edilen Alışveriş Siteleri Sıralamasında 6.olsa da en çok tıklanan web siteleri sıralamasında 47. sırada yer alıyor.


Gittigidiyor.com - Türkiye nin en işlek alışveriş merkezi! Listemizin 5. sırasında gittigidiyor var. Her türlü ürünün bulunduğu ve Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitelerinden bir tanesi konumundadır.
Sitede Ortalama Günlük Zaman: 5:57
Ziyaretçi Başına Günlük Sayfa Görüntüleme Sayısı: 5.48
Alexa En Çok Ziyaret Edilen Alışveriş Siteleri Sıralamasında 5.olsa da en çok tıklanan web siteleri sıralamasında 31. sırada yer alıyor.


Trendyol.com - Giyim, aksesuar, kozmetik ve dekorasyon gibi alanlarda seçkin markaların ürünlerini 2-5 gün süreli kampanyalar ile satışını yapan özel alışveriş sitesidir.
Sitede Ortalama Günlük Zaman: 5:91
Ziyaretçi Başına Günlük Sayfa Görüntüleme Sayısı: 8.68
Alexa En Çok Ziyaret Edilen Alışveriş Siteleri Sıralamasında 4.olsa da en çok tıklanan web siteleri sıralamasında 21. sırada yer alıyor.


Hepsiburada.com - Türkiye nin en büyük online alışveriş merkezi. Bilgisayar, Cep Telefonları, Fotoğraf Makineleri, Ev Elektroniği Mutfak Beyaz Eşya, LCD Televizyon, Ofis Kırtasiye Büro malzemeleri, Spor, Kitap, Müzik DVD Filmler, Çiçek, İç Giyim, Ayakkabı, Hediyelik, Sağlık Güzellik, Saat, Bebek Çocuk, Hobi, Mobilya, Hırdavat ve diğer yüz binlerce ürünü 1998 yılından beri en çok güvenilen ve tercih edilen sitemizden online satın alabilirsiniz.
Sitede Ortalama Günlük Zaman: 6:49
Ziyaretçi Başına Günlük Sayfa Görüntüleme Sayısı: 5.86
Alexa En Çok Ziyaret Edilen Alışveriş Siteleri Sıralamasında 3.olsa da en çok tıklanan web siteleri sıralamasında 9. sırada yer alıyor.


N11.com - Yüzlerce marka ve milyonlarca ürün, alışverişin uğurlu adresi n11.com'da! Cep telefonu, bilgisayar, moda, ev ve daha fazlası en düşük fiyatları ile sizi bekliyor.
Sitede Ortalama Günlük Zaman: 8:01
Ziyaretçi Başına Günlük Sayfa Görüntüleme Sayısı: 6.14
Alexa En Çok Ziyaret Edilen Alışveriş Siteleri Sıralamasında 2.olsa da en çok tıklanan web siteleri sıralamasında 8. sırada yer alıyor.


Sahibinden.com - sahibinden.com bugün Türkiye'nin en büyük online ilan ve e-ticaret platformudur 30 milyondan fazla aylık tekil ziyaretçi ve 3.5 milyar aylık sayfa görüntüleme. Dışında en büyüklerinden biri olmaktan, sahibinden.com kendi alanında büyüyen da en hızlı
Sitede Ortalama Günlük Zaman: 15:58
Ziyaretçi Başına Günlük Sayfa Görüntüleme Sayısı: 19.00
Alexa En Çok Ziyaret Edilen Alışveriş Siteleri Sıralamasında 1.olsa da en çok tıklanan web siteleri sıralamasında 4. sırada yer alıyor.

Bu bilgiler 2 Eylül 2019 tarihinde güncel bilgiler dahilinde paylaşılmıştır ve ilerleyen zamanlarda değişkenlik gösterebilmektedir. Tabi kısa vadede pek değişiklik olmayacaktır.

İlginizi Çekebilir = 2019 Yılının En Ucuz Fiyatlara Sahip Atkı ve Bere Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..