Florin Andone Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Eylül 2019 Pazartesi

Florin Andone Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Florin Andone Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü
Florin Andone Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?
Sosyal medya üzerinden en çok konuşulan son dakika transferlerinden bir tanesi de Florin Andone oldu. Forvet hattına katkını sağlamlaştırmak isteyen Galatasaray, Falcao'dan sonra şimdi de Andone'yi renklerine bağladı. Peki Florin Andone kimdir, kaç yaşındadır, hangi takımlarda oynamıştır, nerelidir, boyu kaçtır? İşte Florin Andone hakkında tüm detaylar...

Florin Andone Galatasaray'a transfer olarak Falcao'dan sonra transfer edilen ikinci forvet oldu. Romanyalı futbolcu, 11 Nisan 1193 tarihinde doğdu. 180 cm boyunda olan futbolcunun Brighton ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor olsa da Galatasaray'a kiralık olarak transferi gerçekleşti. Romanya'nın dışında İspanya vatandaşı da olarak çifte vatandaştır. Romanya'nın eski milli futbolcusudur. Sağ ayağını oldukça etkili kullanan forvet Florin Andone'nin güncel piyasa değeri ise 6 milyon eurodur. Bu değer ise 2018 senesinde gerçekleşirken futbolcunun en yüksek piyasa değeri konumundadır.

İlginizi Çekebilir = Fabio Coentrao Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Florin Andone Oynadığı Takımlar

Rumen futbolcu ilk profesyonel futbol hayatına İspnaya'nın CD Castellon takımında başlamıştır. Daha sonrasında bedelsiz olarak yine bir İspanyol takımı olan Villarreal CF B takımında forma giymiştir. Ardından 50 bin euro karşılığında Atletico Baleares'e kiralık olarak gönderilmiştir. Ardından Cordoba CF B, daha sonra Cordoba CF, sonra Deportivo La Coruna, oradan da 6 milyon euro değer ile Brighton'a bonservisi ile gitmiştir. Son olarak da 2019/20 sezonunda Florin Andone Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu.

Futbolcunun henüz bir kupa başarısı bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir = Radamel Falcao Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..