Youtube Music Çıktı: Ekranı Kapatıp Müzik Dinle, Video İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Eylül 2019 Salı

Youtube Music Çıktı: Ekranı Kapatıp Müzik Dinle, Video İzle

Youtube Music Çıktı: Ekranı Kapatıp Müzik Dinle, Video İzle - Kurgu Gücü
Youtube Music Çıktı: Ekranı Kapatıp Müzik Dinle, Video İzle
Youtube, şimdide music uygulaması çıkardı. Telefonlarımızda bulunan müzik player uygulamalarının yerini alacak uygulama ile artık ekranı kapatarak müzik diyebileceksiniz. Peki Youtube music nedir, nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir, ücretli midir? İşte yeni Youtube uygulaması Youtube müzik hakkında tüm detaylar..

Bildiğiniz üzere telefonlarda bulunan Youtube uygulaması ile müzik dinlerken ekranı kapattığınızda şarkı ya da videolarda duruyordu. Artık buna Youtube bir çözüm getirdi ve Youtube music adında bir uygulama çıkardı. Bu Youtube müzik uygulaması sayesinde artık ekran kapanmadan müzik dinleyebileceksiniz.


Youtube Music Nedir
Aynı Youtube'nin kendi uygulaması gibi bir uygulama olup müzik akışına yönelik hizmet için özel bir arayüz sağlayan ve kullanıcıların türlere, çalma listelerine ve önerilere göre YouTube'daki şarkılara ve müzik videolarına ulaşmalarına olanak sağlayan müzik akışı hizmeti ve mobil uygulamadır. Youtube music söylenilen göre 3 ay ücretsiz olup sonrasında ücretli olacak diye belirtiliyor.

Youtube Music Özellikleri, Nasıl Kullanılır?
Sayfaya ilk girdiğiniz sizlere ilk seçenek olarak "Beğendiğiniz bir kaç sanatçıyı seçin" şeklinde bir seçenek çıkacak. Tabi google hesabınızla giriş yaptıysanız çıkıyor. Giriş yaptıysanız sayfanın en başında "En yeni müzik" seçeneği altında "Yeni Çalma Listeleri" seçenekleri yer alıyor. Hemen alt kısmında "Günün hit şarkıları" seçeneği karşımıza çıkıyor ve "Hotlist Çalma Listeleri" yer alıyor. Sayfayı biraz daha aşağıya indirdiğimiz eğer başta sanatçı seçmediyseniz karşınıza "Sevdiğiniz sanatçıları bizimle paylaşın - Size özel bir deneyim oluşturacağız - Haydi Başlayalım" şeklinde bir alan yer alıyor. Hemen alt kısmında "En İyiler" seçeneği karşımıza çıkıyor ve orada da "Top ve Trend Listerler" çıkıyor. Biraz daha aşağıya indiğimizde youtube music bu sefer bizlere "Önerilen müzik videoları" seçeneği altında bazı müzikleri karşımıza çıkarıyor.



Youtube music devamında bizlere yeni olan "Yeni videolar" seçeneğini sunuyor. Devamında ise sanatçıların canlı canlı şarkılarını söyledikleri "Canlı performanslar" seçeneği altında müzik videolarının listelerine yer verilmiş. Daha sonraki seçenekler ise şu şekilde "Havam yerinde, Rahatlama zamanı, Rap ve R&B listeleri, Spor Zamanı, Soul Listeleri, Parti Zamanı, Enerji Deposu, Rock listeleri, Pop Listeleri, Yeni Çıkanlar" şeklinde çalma listesi oluşturulmuştur. Eğer henüz oturum açmadıysanız "En sevdikleriniz"  Karışık Listeniz - Kişiselleştirilmiş sonsuz müzik şeklinde bir çalma listesi çıkıyor. İşte orda en son youtube üzerinde dinlediğiniz müzikler falan çıkıyor.

Evet değerli ziyaretçilerimiz youtube music hakkında genel olarak bilgiler sunmaya çalıştık. Çalma listeleri ile telefonlarda yerini alacak gibi.. Umarım kafanızda bir şeylerin netleşmesine yardımcı olabilmişizdir. Web üzerinden sitesine ulaşabilmek için Youtube music adresine tıklayıp ulaşabilirsiniz. Mobil için indirmek isteyenler Google Play Androdi Youtube Music seçeneğine tıklayıp siteye gidip indirebilir.

İlginizi Çekebilir
1- Dünyanın En Çok Abonesi Olan Youtube Kanalları: TOP 40!!!
2- Youtube'da İlk Sırada Çıkmak İçin 10 SEO Hamlesi
3- Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
4- Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..